İtopya güvenilir mi?

İtopya indirimleri ile beni de cezbetmişti fakat bu kadar çok şikayetin üzerine çekindim, çekinmekle de doğru kararı vermişim

Burada firmayı kötülemek, firma güvenilmezdir demek gibi bir amacım yok. Sadece kargo konusunda yaşadığım talihsiz bir olayı yazdım. Zaten ilk mesajımda belirttim. Güvenilmez desem yalan olur. Güvenilir, güvenilir olmasına ama kargoları geç gönderebiliyorlar. Bir güç kaynağını göndermeleri 2 hafta sürdü. Aldığınız ürünü er ya da geç elinize ulaştırırlar. Ama geç mi olur erken mi olur orasını bilemem.

532 şikayet var, UPS'da 27.686, ayrıca şikayet eden kullancııların puanlaması da daha önde. 1 kere bile mağdur etmedi beni kolay gelsin, kuryeyi canlı olarak takip edebiliyor olmam da cabası. Kargoyu getirdiklerinde eğer evde değilsen ve yeniden gelmesini istiyorsan aynı gün yine geliyorlar veriyorlar rica edince. UPS'ın global bir marka olması hiç bir şeyi etkilemiyor, Türkiye'de olan UPS güzel değil.

UPS uluslararası bir kargo şirketi ve dünyada oldukça popüler ve güvenilir. Kargonda sorun olursa en azından bir muhatap var.

Kolay Gelsin'in böyle şikayet az olması normal. Fazla bilinmiyor ve sadece belli firmalar tercih ediyor. UPS ise neredeyse herkes biliniyor ve daha çok firma tercih ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…