İtopya güvenilir mi?

Bana kulaklık önerebilir misiniz İtopya ince hesap hariç güzel RGB'li.

Bütçeniz ne kadar? Ayrıca ince hesap, İtopya gibi yerlerden rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Daha önceden İtopya'nın şubesine gittiyseniz eğer rahatlıkla güven gelecektir size.

Ne yapsam hiç bilmiyorum Tekirdağ’da yaşıyorum istanbula 45 dakika gitsem desem şehirler arası yasak var 20 yaşından küçüğüm 1 ile 4 arası izin var yani napsam acaba?

Bütçeniz ne kadar? Ayrıca ince hesap, İtopya gibi yerlerden rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Daha önceden İtopya'nın şubesine gittiyseniz eğer rahatlıkla güven gelecektir size.
350Tl en fazla Eğer kaliteli ürünse küçük bi esnetme yapabilirim ama 400 TL aşağısında bi esnetme
RGB'si yok ama HS35'in fiyatı için güzel bir kulaklık olduğu söyleniyor.
Mikrofonu kötü diyorlar :/

350TL en fazla eğer kaliteli ürünse küçük bir esnetme yapabilirim ama 400 TL aşağısında bir esnetme.

O fiyata bu kur ile kaliteli ve ışıklı kulaklık bulamazsınız. HyperX Cloud stringer işinizi görecektir, ışıksız fakat kaliteli. Mikrofonuna sünger takarsanız Cloud II ile yakın bir performans alırsınız mikrofonda.

350TL en fazla Eğer kaliteli ürünse küçük bir esnetme yapabilirim ama 400 TL aşağısında bir esnetme

Bu bütçe civarında illa ki bir yeri eksik oluyor ya malzeme kalitesi, ya ses kalitesi, ya konforu

Güvenilir ancak iade edebilir misin muamma. Zira iade etmek için müşteri hizmetlerini arayıp kod alma gibi saçma bir uygulamaları var. Efsane Cuma indirimlerinde satın aldığım bir ürünü iade etmek istediğimde bu yüzden iade edemedim. Çünkü müşteri hizmetlerini aradığımda bekleyenler arasında sıram 70'ten aşağıda olmuyordu. 1 saatte sadece 10 sıra ilerliyor ve telefon kapanıyor sonrasında. Kısaca ulaşamıyorsunuz. Maillere de cevap vermiyorlar. Ayrıca genel olarak iade konusunda en çok sıkıntı çıkartan site. Aynı fiyata Hepsiburada, İncehesap, Trendyol gibi yerlerde varsa oradan alın derim.

Maillerine dönüyorlar 30 dakika içerisinde. 10-11 postalık mailleşmemiz olmuştu.

Baktım ama Bulamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…