Grolisard Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #11 Kürşat Arslan dedi: Hocam İtopya güvenilir bir markettir. Anlaştığı kargo şirketi net kargo adında ismi duyulmamış biraz sorunlu bir kargo. Genişletmek için tıkla... Sorunlu derken bak siparişi vermek üzereyim.
Kürşat Arslan dedi: Hocam İtopya güvenilir bir markettir. Anlaştığı kargo şirketi net kargo adında ismi duyulmamış biraz sorunlu bir kargo. Genişletmek için tıkla... Sorunlu derken bak siparişi vermek üzereyim.
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 3 Şubat 2022 #12 night x rain dedi: Arkadaşlar fare nasıl sizce bende alayım diyorum. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan almıştım. 2 gün içinde optik sorunundan iade ettim.
night x rain dedi: Arkadaşlar fare nasıl sizce bende alayım diyorum. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan almıştım. 2 gün içinde optik sorunundan iade ettim.
Trevor Belmont Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 849 Yer İstanbul, Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekstil 3 Şubat 2022 #13 Bütün ekipmanlarımı oradan aldım, sıfır sıkıntı. İleride de sistem toplamayı düşünüyorum. İtopya dışında Sinerji'yi de çok severim orayı da öneririm.
Bütün ekipmanlarımı oradan aldım, sıfır sıkıntı. İleride de sistem toplamayı düşünüyorum. İtopya dışında Sinerji'yi de çok severim orayı da öneririm.
Grolisard Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #14 Kürşat Arslan dedi: Trendyol'dan almıştım. 2 gün içinde optik sorunundan iade ettim. Genişletmek için tıkla... Ooo başka önerin falan var mı?
Kürşat Arslan dedi: Trendyol'dan almıştım. 2 gün içinde optik sorunundan iade ettim. Genişletmek için tıkla... Ooo başka önerin falan var mı?
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 3 Şubat 2022 #15 Grolisard dedi: Sorunlu derken bak siparişi vermek üzereyim. Genişletmek için tıkla... Şubesi her yerde yok. Canlı takip diye bir uygulaması var ama haritada sadece alıcı adresi var. Biraz geç geliyor ama geliyor. Bu fiyat aralığında tavsiye edeceğim bir mouse yok maalesef. Biraz çıkarsanız Corsair katar var tavsiye ederim. CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hem www.mediamarkt.com.tr
Grolisard dedi: Sorunlu derken bak siparişi vermek üzereyim. Genişletmek için tıkla... Şubesi her yerde yok. Canlı takip diye bir uygulaması var ama haritada sadece alıcı adresi var. Biraz geç geliyor ama geliyor. Bu fiyat aralığında tavsiye edeceğim bir mouse yok maalesef. Biraz çıkarsanız Corsair katar var tavsiye ederim. CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hem www.mediamarkt.com.tr
O osos11 Megapat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 849 Çözümler 1 3 Şubat 2022 #16 Güvenilir mi? Bence evet. İyi bir firma mı? Bence Türkiye ortalamasının üstünde iyi bir firma. Peki müşteri ilişkileri Amazon gibi mi? Bence kesinlikle hayır. Yanına yaklaşmaz bile. Diğer firmalar nasılsa burası da öyle.
Güvenilir mi? Bence evet. İyi bir firma mı? Bence Türkiye ortalamasının üstünde iyi bir firma. Peki müşteri ilişkileri Amazon gibi mi? Bence kesinlikle hayır. Yanına yaklaşmaz bile. Diğer firmalar nasılsa burası da öyle.