İtopya güvenilir mi?

Akalipp21

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor
Corsair Vengeance 2x8 GB 3000MHz DDR4 CL16 CMK8GX4M1D3000C16
NVIDIA GeForce GTX 1660 Super 6GB
Asus Prime A320M-K
Western Digital Blue SN570 WDS500G3B0C PCI-Express 3.0 500 GB
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum şu ana kadar İtopya'nın adını duymamış olamazsın diye düşünüyorum. Güvenilir mi sorusu çok saçma. Güvenilir olmama ihtimali var mı sence? Güvenilir elbette...

Neyse... Almak istediğin sistem alınmaz. Fiyatı rezalet. O sistem 12 bin liraya satılıyordu. Kampanyalı stok sayısı bitince fiyat artıyor. Bütçen nedir, ona göre sistem önerelim.

Linke tıkladığımda 16K yazıyor, neyi değiştirdin? Normalde baktım 13K imiş. 13K'ya alınabilir, kasayı gidip PowerBoost yapma. Vento çok daha kaliteli.

Son düzenleme:
Dostum şu ana kadar İtopya'nın adını duymamış olamazsın diye düşünüyorum. Güvenilir mi sorusu çok saçma. Güvenilir olmama ihtimali var mı sence? Güvenilir elbette...

Neyse... Almak istediğin sistem alınmaz. Fiyatı rezalet. O sistem 12 bin liraya satılıyordu. Kampanyalı stok sayısı bitince fiyat artıyor. Bütçen nedir, ona göre sistem önerelim.

Linke tıkladığımda 16k yazıyor, neyi değiştirdin? Normalde baktım 13K imiş. 13K'ya alınabilir, kasayı gidip Power Boost yapma. Vento çok daha kaliteli.

Monitör klavye mouse ve mouse pad ekledim hocam.

Game Booster eklemişsiniz, tavsiye etmem Game Booster'ı. Eklediğiniz klavye normal bir klavye değil. Seçtiğiniz mouse dandik. Onları ayrı alın.

Vento yaptım kasayı, masam küçük olduğu için seçtim klavyeyi, fareyi Logitech G102 yaptım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı