İtopya güvenilir mi?

Kral_ama

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
İtopya hazır sistem fiyatlarına baktığımda uygun gözüküyor. Aldığımızda bir parça bozuk veya kırılmış olarak gelir mi? Güvenilir midir?

İtopya hazır sistem fiyatlarına baktığımda uygun gözüküyor. Aldığımızda bir parça bozuk veya kırılmış olarak gelir mi? Güvenilir midir?
Güvenli fakat cogu zaman diğer yerlere gore pahalı oluyor bütçenizi söylerseniz güvenli bir yerden daha iyisini bulabiliriz.

O bütçede sıfırlar pekte mantikli degil bence mümkünse butce arttirin yada 2. ele yönelin ikisinde istemezseniz yine fena olmaz ama dediklerim daha iyi olur.
Bitane 5060 i5 14400f sistem var alınmaz mı 29k.

Benim yaşadığım olaylara göre güvenilir falan değiller. ( Merak edenler konularımdan bulabilirler olayı ) hem bozuk ürün satıyorlar hem de ben bozmuşum gibi muamele ediyorlar. Yetkili servis beni hakli bulmasa iade bile vermiyorlar 1 ay beklettiler üstüne kdv yi de iade etmeyip bana geçirdiler. Tüketici heyetine başvurmam onlara göre onları tehdit etmekmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…