İtopya Güvenilir mi?

onurfirat

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu aralar karşıma sıkça çıkan bir web sitesini paylaşacağım.
Bu paylaşacağım siteden alışveriş yapan veya öneren var mı ve güvenilir mi?

https://www.itopya.com

Piyasa fiyatlarına göre uygun ve yeni çıkan ürünler hemen stoklara eklenmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün itopya.com dan anakart, işlemci ve kasa satın aldım. Bir iki gün içinde durumu bildiririm.

Sipariş ettiğim asus z170 pro gaming anakart ve corsair carbide 100r sorunsuz bi şekilde elime ulaştı. Tek problemleri ups kullanmaları biraz dikkatsiz gibi geldi ups bana

UPS kaliteli uluslararası çalışan bir firma. Ürünlerde sıkıntı yoksa iyi o zaman hayırlı olsun. Bu arada itopya.com garantili ürünler herhalde.

Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Müşteriye gösterdikleri ilgi çok iyi. Bir sorununuz olduğunda kargonuz gecikeceğinde sizi arıyorlar ya da ürününüzde bir sorun olduğunu söylediğinizde hemen çözüm bulmak için uğraşıyorlar.

Teşekkürler ben de oradan almayı düşünüyorum parçaların bir kısmını.

Asla ama asla alış veriş yapmayın malesef dolandırıcı bir site. Sitelerinde stokta gözüken bir bilgisayar sipariş ettim. Ve bu bilgisayarın ellerinde olmadığını 10 gün sonra arayınca öğrendim. Başkasını verelim dediler yüzsüz yüzsüz birde üstüne ekstra para istediler. Gerçekten baya güvenilir bir firma. Bende tabiki de gördüğüm her yere bu bilgiyi yazacağım ki başka insanlar dolandırılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…