İtopya güvenilir ve şüpheniz olmasın

Alışveriş yapan kullanıcıların yaş kitlesi de çok önemli. Yaşı küçük olanlar her yere şikayet ediyor bir süre kargo gelmeyince. Sabırsızlar. Dolandırıldık falan yazıyorlar. Çoğunu inceledim. Asla savunmak gibi bir niyetim yok ama alışveriş yapılabilir. Sanıldığı kadar kötü değil.

15 Haziran tarihin de hazır sistem ve monitör aldım. 17 Haziran günü kendim UPS kargoya gidip ürünlerimi elden aldım. Açıkca söylemeliyim ki gayet güzel kargolanıp yollanmış. Bir problem çıkarmadan sistemi kurdum, aktif olarak kullanıyorum. Bu hengameye İtopya değil kargo şirketlerinin yoğunluğu sebep oluyor. Kendi gözlerimle bir dağ misali kargo istiflerini gördüm ürünümü almaya gittiğimde.

Evet başta şikayetleri okuyup ön yargılı yaklaşmıştım sonra bunun diğer tüm firmalarda da yaşanabileceğini hatırladım. En son arkadaşım aldı 3 haftadır sorunsuz kullanıyor. Ben şanssız bir insan olabilirim ama teknoloji konusunda bu zamana kadar yarı yolda kaldığımı düşünmüyorum. Umarım ileride pc alacağımda sorun yaşamam.

Kuzenim görmüş. Dediğiniz gibi aynen gelmesi neredeyse imkansız gibi duruyormuş. O kadar yoğun ki...
Virüs yaktı bizi.

Teknobiyotik'in yaş kitlesi 12 .
Hocam monitörü anakarta bağlayıp görüntü gelmiyor diye şikayet ediyor insanlar. Teknobiyotik çözüm olarak etiket yapıştırıp gönderiyor artık kasaların üstüne . Ekran kartı çıkışınıza takın monitör kablonuzu diye .

Ekran kartı ayrı gelmiş monitöre nasıl takacağım diyen var. Ekran kartını ekranda sanıyor haksız da değil bakarsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…