İtopya hakkında

eRgeo

Hectopat
Arkadaşlar selam, 2 gün önce İtopya'dan bir sistem aldım ama sonra bir şeyi eksik yaptığımı fark ettim bu sebeple dün siparişi iptal talebinde bulundum ve zaten henüz kargoya verilmemişti. Ancak hala iptal talebiniz değerlendiriliyor diyor sizce ne kadar sürede paramı iade ederler?

Bu bilgiyi itopya müşteri hizmetleri telefonunu arayarak sorabilirsin.

Taksitli ödeme yaptıysanız. Paranızı da taksitli olarak alıyorsunuz. 1 haftayı geçmez.
Müşteri hizmetleri 2 gün öncesine kadar kilitti. 50 kişiyi bekliyorsun, sıra gelince meşgule atıyorlardı.

Taksitli ödeme yaptıysanız. Paranızı da taksitli olarak alıyorsunuz. 1 haftayı geçmez.
Taksitli ödeme yaptım yani direk olarak ilk taksidi mi vericekler?
Zaten şuan sadece ilk taksidi ödedim, ilk taksidimi bana iade edip iptal ederler yani değil mi?

Kartınızın ekstresi kesildiğinde, mesela 1000 lira geliyor diyelim kart borcunuz. Bilgisayarın bir taksiti 400 lira diyelim. Borcunuzdan 400 lira düşüyorlar. Sizin elinize bir para gelmiyor.
Bu hep devam edecek mi yoksa sadece ilk bu ay için mi, eğer diğer aylar içinse gerçekten saçma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…