İtopya Hazır GTX 1060 Sistem

Gerek yok parçaları kendin montajlayacaksan her parçayı akakçe, cimri gibi sitelerden aratıp en ucuzunu alabilirsin.

Anlamadım ne demek istediğinizi, sistem hazır ve toplanmış şekilde İtopya'dan geliyor ben kendşm toplamıyorum. Kendim toplasam da Gtx 1060'ı bulamam ki zaten konu baştan beri hazır sistemdi. Stoklar düzelse akakçe'ye başvuracaktım da yok yani millet yıl sonu filan diyor yaz tatilim boşa gitmesin diye hazır uygun fiyatlı bulmuşken almak istedim.

Bir de R5 1500X'i o.c etmek istemiyorum zaten gayet yeterli 1060 için, A320M serisinin başka dezavantajı nelerdir bir de o RAM'in 8 Gb olması beni düşündürüyor.

Abi bu sdd gerek yok diyenler hayatlarında hiç kullandılar mi? Ben kullanıyorum çok rahat uygulamalar hızlı vs ... 128 gb alsanız yeterli (bütçemiz yoksa)

Abi bu sdd gerek yok diyenler hayatlarında hiç kullandılar mi? Ben kullanıyorum çok rahat uygulamalar hızlı vs ... 128 gb alsanız yeterli (bütçemiz yoksa)
Kullanmadım çünkü gerek duymuyorum.
Ona vereceğim parayla 1 slot daha RAM alırım.

Hayır hocam, bütçe arttı o yüzden Vega 56'yı bekliyorum ama 599$ + KDV diyorlar. Bu kart 399$ değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…