İtopya hazır olmayan PC sistem montajı nasıldır?

405531

Hectopat
Makaleler
2
İtopya'dan kendi bilgisayarımı toplamak istiyorum. Bütün donanımların birbiriyle uyumunu araştırdım uyuyor hepsi. Ama bilmiyorum, belki bir uyumsuzluk olduğunda montaj yapılır mı yoksa uyumsuzluk olduklarını kontrol ediyorlar mı bilmiyorum. Mesela sıvı soğutucunun anakart uyumu olsun, güç kaynağının ekran kartı uyumu olsun alacağım zaman kontrol ediyorlar mı sistemi yoksa direkt hiç bakmadan montajlamaya çalışıyorlar mı? Deneyimlerinizi bana iletirseniz sevinirim.

İtopya'dan kendi bilgisayarımı toplamak istiyorum. Bütün donanımların birbiriyle uyumunu araştırdım uyuyor hepsi. Ama bilmiyorum, belki bir uyumsuzluk olduğunda montaj yapılır mı yoksa uyumsuzluk olduklarını kontrol ediyorlar mı bilmiyorum. Mesela sıvı soğutucunun anakart uyumu olsun, güç kaynağının ekran kartı uyumu olsun alacağım zaman kontrol ediyorlar mı sistemi yoksa direkt hiç bakmadan montajlamaya çalışıyorlar mı? Deneyimlerinizi bana iletirseniz sevinirim.

Güzelce montajlıyorlar, Windows kurup driverları yüklüyorlar, Ve kargolayıp gönderiyorlar.

Yerinizde olsam İtopya'dan bir şey almazdım.

çöptopya.png

Eki Görüntüle 808031
Şikayet sitelerinden bakacaksak her site sorunlu. Sorun yaşamayanların "Ben sorun yaşamadım!" diyebileceği bir platform açılmadığı sürece şikayet sitelerinin verileri çöpten ibarettir ve çöplerden varılan kanılar da çöplüğü var eder.

İyi bir şekilde montajlıyorlar ve sistemi deniyorlar.
Sonrasında kargoya veriyorlar.

Güzelce montajlıyorlar, Windows kurup driverları yüklüyorlar, ve kargolayıp gönderiyorlar.

İlla İtopya'dan almak zorunda değilseniz başka siteden bakın bence. Hakkında çok şikayet var. Her site hakkında var tabii ama bu çok fazla. Güven vermiyor açıkçası.

Eki Görüntüle 808031

Benim birçok arkadaşım İtopya'dan bilgisayar aldı. Bu yüzden bende oradan almak istiyorum. Evet sorun çıkma olasılığı montaj sıkıntısı çıkma ihtimali var. Ama çevremde hiç böyle bir sorun yaşayan birine rastlamadım. Size de sormak istedim cevaplarınız için teşekkürler.

Şikayet sitelerinden bakacaksak her site sorunlu. Sorun yaşamayanların "Ben sorun yaşamadım!" diyebileceği bir platform açılmadığı sürece şikayet sitelerinin verileri çöpten ibarettir ve çöplerden varılan kanılar da çöplüğü var eder.
İtopya'dan alışveriş yapanların ne kadar sorun yaşadığını biliyoruz zaten. Bu konuda size katılıyorum, sadece şikayet sitesi olunca sorun yaşamayanların deneyimlerini göremiyoruz. Örneğin GameGaraj ile karşılaştırınca İtopya'nın durumu çok daha kötü.

Zaten ben site üzerinden değil şubeden gidip alacağım yani gözümle göreceğim. Sorun çıkma olsalığı fazla olmaz benim düşüncem bu.

İtopya'dan alışveriş yapanların ne kadar sorun yaşadığını biliyoruz zaten. Bu konuda size katılıyorum, sadece şikayet sitesi olunca sorun yaşamayanların deneyimlerini göremiyoruz. Örneğin GameGaraj ile karşılaştırınca İtopya'nın durumu çok daha kötü.
İtopya'nın şikayet sayısı 3041, Gamegaraj'ın 37; çünkü İtopya, Gamegaraj'a göre kat kat daha fazla tercih ediliyor. İtopya çok geniş bir kitleye ürün sattığı için yoğunluktan ötürü sorun yaşanması ve işlemlerin yavaş gerçekleşmesi normal. Gamegaraj da bu kadar tercih edilseydi şüphesiz aynı sorunlar yaşanırdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı