Arkadaşlar merhaba. Ben kasa toplamak istiyorum ve bilgimin pek yeterli olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden sizlere soruyorum, İtopya'dan hazır sistem alınır mı? Hangilerini önerirsiniz? (23.000 TL son bütçe)
CARNAGE-MAG7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Arkadaşlar merhaba. Ben kasa toplamak istiyorum ve bilgimin pek yeterli olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden sizlere soruyorum, İtopya'dan hazır sistem alınır mı? Hangilerini önerirsiniz? (23.000 TL son bütçe)
Biz değil sen link atıp bu mu yoksa bu mu alınır diyeceksin biz özeliklere bakıp öneride bulunacagız. Bende 3 4 ay önce aldım Gaming TR'den vallahi ucuza mı aldım pahalıya mı bilmiyorum sordum burada kimisi pahalı dedi kimisi iyi fiyat dedi begendim aldım. Lakin su son zamanlarda hazır sistemlerle alakalı çok arza girdisi oluyor foruma dikkat edin. Arzalı ürün çok cıkmaya başladı uğraştırıyorlar.
CARNAGE-MAG7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Çogu toplu alım ve kutusuz geliyor firmaya biraz fiyat düşüyor diye biliyorum ben lakin bu kadar da düşmez dediğiniz gibi. PC işi sıkıntılı dediğim gibi bende aldım 3 4 ay önce kimisi bu fiyata iyi kimisi pahalı kazıklanıyorsun dedi. Ama İtopya gameing garaj gibi firmalar takmayacagı parçayı takacağım demez güvenilirdir.