İtopya hazır sistem karşılaştırması

SelimSutcu

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya'da 19.864, 53 TL'lik CHEST-V12 sistemi mi? Yoksa 21.443, 29 TL'lik LOOT sistemi mi daha iyi olur benim için?

( Herhangi bir yükseltme yapmadim ve kararsız kaldığım için atıyorum bu konuyu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Loot sistemini değil de lootv2 alabilirsiniz arada 100 TL var ve günümüzde 16 GB RAM ve 500GB SSD yetersiz kalır chestv12 alabilirsiniz ama ekran kartı hem eski hem de 16 GB RAM ve 500GB SSD
Bence loot V2 almak daha mantıklı ama RAM ve depolama alanı 3 sistem içinde çok az

Arkadaşlar İtopya'da 19.864, 53 TL'lik CHEST-V12 sistemi mi? Yoksa 21.443, 29 TL'lik LOOT sistemi mi daha iyi olur benim için?

( Herhangi bir yükseltme yapmadim ve kararsız kaldığım için atıyorum bu konuyu.)
Sanırım LOOT olandan düz v siz halinden bahsediyorsunuz, LOOT v9 veya V2 daha güzel hocam AMD 5600 versiyonlu olan. Anakartı da yükseltirseniz daha güzel olur. 14100F fiyatını hak etmeyen işlemci AMD platformu daha iyi olur.

Hocam ikinci sisteme o kadar para vermek yerine bu sistemi alabilirsiniz.
Hem ryzen 5 7500f gibi çok güzel bir işlemci kullanıyor. Ayrıca ddr5 özelliğine sahip. Şu zamanda ddr4 artık eskidi gibi.
Biliyorum belki 3.5k gibi bir fiyat açığı sizin için zor olabilir fakat bütçeyi arttırabilirseniz kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

Hocam ikinci sisteme o kadar para vermek yerine bu sistemi alabilirsiniz.
Hem ryzen 5 7500f gibi çok güzel bir işlemci kullanıyor. Ayrıca ddr5 özelliğine sahip. Şu zamanda ddr4 artık eskidi gibi.
Biliyorum belki 3.5k gibi bir fiyat açığı sizin için zor olabilir fakat bütçeyi arttırabilirseniz kesinlikle almanızı tavsiye ederim.
Mantıklı seçim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı