J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 26 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar Teknoking 2'nin kasası hoşuma gitmiyor. Alırken kasasız alma ihtimalim var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2020
scorpiongibiyim Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 26 Mayıs 2020 #2 Seçerken devre dışı bırakılabiliyorsa evet alınabilir ancak böyle bir durum yoksa iletişim kurup isteyebilirsin. Ancak sanmıyorum öyle vereceklerini.
Seçerken devre dışı bırakılabiliyorsa evet alınabilir ancak böyle bir durum yoksa iletişim kurup isteyebilirsin. Ancak sanmıyorum öyle vereceklerini.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 26 Mayıs 2020 #3 scorpiongibiyim dedi: Seçerken devre dışı bırakılabiliyorsa evet alınabilir ancak böyle bir durum yoksa iletişim kurup isteyebilirsin. Ancak sanmıyorum öyle vereceklerini. Genişletmek için tıkla... Kasasında kumanda olmaması kötü yoksa alırımda Dark adreslenebilir kasa daha çok hoşuma gidiyor .
scorpiongibiyim dedi: Seçerken devre dışı bırakılabiliyorsa evet alınabilir ancak böyle bir durum yoksa iletişim kurup isteyebilirsin. Ancak sanmıyorum öyle vereceklerini. Genişletmek için tıkla... Kasasında kumanda olmaması kötü yoksa alırımda Dark adreslenebilir kasa daha çok hoşuma gidiyor .
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 622 Çözümler 6 26 Mayıs 2020 #4 Sistem toplama sihirbazından kendiniz manuel olarak parçaları seçebilirsiniz. Fiyat farkı oluşur mu bilmiyorum
Sistem toplama sihirbazından kendiniz manuel olarak parçaları seçebilirsiniz. Fiyat farkı oluşur mu bilmiyorum
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 26 Mayıs 2020 #5 kerem_34 dedi: Sistem toplama sihirbazından kendiniz manuel olarak parçaları seçebilirsiniz. Fiyat farkı oluşur mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Malesef oluşuyor hatta SSD PSU almadan bile aynı fiyat yani onları alınca en az 700TL tutar 700 800 TL fark yaratıyor.
kerem_34 dedi: Sistem toplama sihirbazından kendiniz manuel olarak parçaları seçebilirsiniz. Fiyat farkı oluşur mu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Malesef oluşuyor hatta SSD PSU almadan bile aynı fiyat yani onları alınca en az 700TL tutar 700 800 TL fark yaratıyor.