İtopya hazır sistem siparişi

Prodmhba

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan geçen hafta pazar günü hazır sistem siparişi verdim. Bu hafta cumartesi günü baktığımda montaj aşamasında gözüküyor. Cuma gününe kadar elime ulaşır mı sormak istedim alanlara ya da bilenlere montaj aşamasından kaç gün sonra kargoya veriliyor.

İtopya'dan geçen hafta pazar günü hazır sistem siparişi verdim. Bu hafta cumartesi günü baktığımda montaj aşamasında gözüküyor. Cuma gününe kadar elime ulaşır mı sormak istedim alanlara ya da bilenlere montaj aşamasından kaç gün sonra kargoya veriliyor.

İtopya'dan alacaktım şikayetvar üzerinden şikayetleri okuyunca GameGaraj'dan aldım ve elime 3 gün içinde ulaştı. 7 gün içinde kargoya verilir diyor. Büyük ihtimal parça kalmamıştır. Müşteri hizmetlerini arayın.

Bir arkadaşım nisan ayında sipariş vermişti mayısta eline geçmişti. Stoklarda sıkıntı vardır muhtemelen @GFYT ın da dediği gibi müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun.

Napıyorlar 1 hafta atomumu birleştiriyorlar maşallah :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı