İtopya hazır sistemde fan çoklayıcı yollamıyor

Doguscyln

Centipat
İtopya'dan bir sistem sipariş etmiştim UPS maalesef kargoyu 1 gün geç getirdi (yani bugün karantinada) ve korktuğum başıma geldi.

B450M H anakartta tek fan girişi var ve fan çoklayıcı koymamışlar. Karantina olmasa Mecidiyeköy'de ikamet ettiğim için 10 dakikaya bilgisayarcılardan gider alırdım. Aramızda Şişli/Mecidiyeköy'de Trump Towers civarı ikamet eden, adrenalin bağımlısı yasaları çiğneyip bana fan çoklayıcı satabilecek olan var mıdır?

İşin esprisi bir yana İtopya'dan demonte sistem alanların haberi olsun fan çoklayıcı koymuyorlarmış. Ben de yaşayarak öğrendim PC artık 4 gün yatacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadığım şey fan çoklayıcı satın aldığınız halde mi koymadılar? Eğer satın almadıysanız zaten fan çoklayıcı koymuyorlar ki

Kasanın kendisin de 2 fan anakartta da tek SYS_FAN girişi olunca ben fan çoklayıcının da kasa ile dahil olduğunu düşünmüştüm 40-45 TL bir şey zaten sorun değil. İçeri hava sokan fanı calıstırmadan artık kapagı acık bir şekilde tek fanlı çalıştırıp BIOS güncellemesi Windows kurulumu yapıp bırakacağım.

Tüm fanları PSU üzerinden bağlayıp molex olarak çalıştırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…