İtopya hazır sistemi kaç günde montajlar?

itzduchy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, airport İtopya'dan dün sabah 11 gibi hazır sistem satın aldım fiziksel mağazasından ve elden gidip alacağım. Bana haftaya salı saat 14.00'de alabilirsiniz dediler. Acil teslim almam lazım dedim. Erken olursa biz sizi ararız dediler. 8 gün fazla değil mi? Bu kadar sıra olması mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende İtopya'dan elden aldım kendi sistemimi bekleme süreniz 3 gün dediler. Bayram tatili girince 9 gün bekledim ama bayram yokken 8 gün fazlaymış.

Dükkan fark edebilir ama hangi dükkandan aldınız?

Bende İtopya'dan elden aldım kendi sistemimi bekleme süreniz 3 gün dediler. Bayram tatili girince 9 gün bekledim ama bayram yokken 8 gün fazlaymış.

Dükkan fark edebilir ama hangi dükkandan aldınız?
Airport avm

Bende oradan almıştım 8 gün fazlaymış. Hangi sistemi aldınız? Airportta yoksa Kadıköy'den getirtiyorlar.

4060 Ti, 7600. orada kendisi dizdi sistemi (iyi kazıklandım, 46k verdim sisteme xd, konuyu okuyanlar itopyaya gitmeyin). Tek tek tüm parçaları da depodan bulup koydular yere. Parçalar vardı yani.

4060 Ti, 7600. orada kendisi dizdi. Tek tek tüm parçaları da depodan bulup koydular yere. Parçalar vardı yani.

Bir şey diyemiycem. Çok talep varsa sıra olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…