Z Zandurmoda Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Aralık 2024 #1 55 bine bir tane hazır sistem aldım bazı yorumlarda performans kısılıyor dendi bu da bende korku yarattı öyle bir durum var mı? Parçalarda performans kısıyorlar mi yani?
55 bine bir tane hazır sistem aldım bazı yorumlarda performans kısılıyor dendi bu da bende korku yarattı öyle bir durum var mı? Parçalarda performans kısıyorlar mi yani?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.425 Çözümler 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 28 Aralık 2024 #2 Zandurmoda dedi: 55 bine bir tane hazır sistem aldım bazı yorumlarda performans kısılıyor dendi bu da bende korku yarattı öyle bir durum var mı? Parçalarda performans kısıyorlar mi yani? Genişletmek için tıkla... Nerede nasıl yorumlar bunlar? Auto tuning'çiye çevirmişler ortalığı hatta saç kesimlerini bile düşünebiliyorum şu an. Hayır sistem ne gelirse gelsin, sen tüm programları baştan kurarak istediğin gibi düzenleyebilirsin.
Zandurmoda dedi: 55 bine bir tane hazır sistem aldım bazı yorumlarda performans kısılıyor dendi bu da bende korku yarattı öyle bir durum var mı? Parçalarda performans kısıyorlar mi yani? Genişletmek için tıkla... Nerede nasıl yorumlar bunlar? Auto tuning'çiye çevirmişler ortalığı hatta saç kesimlerini bile düşünebiliyorum şu an. Hayır sistem ne gelirse gelsin, sen tüm programları baştan kurarak istediğin gibi düzenleyebilirsin.
Z Zandurmoda Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Aralık 2024 #3 Mert Can Urcan dedi: Nerede nasıl yorumlar bunlar? Auto tuning'çiye çevirmişler ortalığı hatta saç kesimlerini bile düşünebiliyorum şu an. Hayır sistem ne gelirse gelsin, sen tüm programları baştan kurarak istediğin gibi düzenleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yorumlar korkuttu parçaların perfonmanslari kisiyorlar diye baya gerildim
Mert Can Urcan dedi: Nerede nasıl yorumlar bunlar? Auto tuning'çiye çevirmişler ortalığı hatta saç kesimlerini bile düşünebiliyorum şu an. Hayır sistem ne gelirse gelsin, sen tüm programları baştan kurarak istediğin gibi düzenleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yorumlar korkuttu parçaların perfonmanslari kisiyorlar diye baya gerildim
Ekincan12 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #4 Zandurmoda dedi: Yorumlar korkuttu parçaların perfonmanslari kisiyorlar diye baya gerildim Genişletmek için tıkla... o nasıl oluyormuş ya. hadi bazen görüyorum işlemciyi düşük taktıklarını ama performansı kısma da ayrı bir gülünç
Zandurmoda dedi: Yorumlar korkuttu parçaların perfonmanslari kisiyorlar diye baya gerildim Genişletmek için tıkla... o nasıl oluyormuş ya. hadi bazen görüyorum işlemciyi düşük taktıklarını ama performansı kısma da ayrı bir gülünç
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.356 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Aralık 2024 #5 Ekincan12 dedi: o nasıl oluyormuş ya. hadi bazen görüyorum işlemciyi düşük taktıklarını ama performansı kısma da ayrı bir gülünç Genişletmek için tıkla... İşlemciyi düşük takmaları ne oluyor? Örneğin R5 5600 işlemcili sistem alıyorum ama R5 5500 ya da R5 3600 mü takıyorlar? Geçirebilirsek gibisinden herhalde?
Ekincan12 dedi: o nasıl oluyormuş ya. hadi bazen görüyorum işlemciyi düşük taktıklarını ama performansı kısma da ayrı bir gülünç Genişletmek için tıkla... İşlemciyi düşük takmaları ne oluyor? Örneğin R5 5600 işlemcili sistem alıyorum ama R5 5500 ya da R5 3600 mü takıyorlar? Geçirebilirsek gibisinden herhalde?