İtopya hazır sistemlerin kargo sorunu var mı?

Ali Deniz Özel

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 gün önce İtopya'dan bir sipariş verdim internette biraz araştırınca hazır sistemlerin kargo sorunu olduğunu gördüm. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mıdır?

Off hem de nasıl. Sistem siparişi verdiğinizi unutuyorsunuz gelene kadar.

Hazır sistemlerde bazen olmayan stok var gözükebiliyor. Buna ek olarak hazır sistem satan sitelerin hepsi sıkıntılı ve yavaş gelene kadar işkence çekiyorsun.

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 gün önce İtopya'dan bir sipariş verdim internette biraz araştırınca hazır sistemlerin kargo sorunu olduğunu gördüm. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mıdır?
Ama sağlam geliyor beklemeye değiyor, yani en azından benimki öyle gelmişti.

Kulaklık, kasa ve mousepad'imi İtopya'dan aldım. 3 günde elime ulaştı. Hazır sistemlerde çok kargo sorunu yaşayanlar var. Aslında İtopya UPS ile çalışıyor ancak siparişi kargoya geç ulaştırıyorlar muhtemelen.

Kulaklık ve klavye aldım 12 günde elime ulaştı. Ona göre hesapla.

RAM ve İşlemci garanti belgemi göndermediler hala iletişime geçemiyorum. Uzak durulması gereken yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…