Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 ehbk dedi: Güzel bir indirim değilse bence iptal et. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 10 bin TL'lik hazır sistem 8 bin liraya düşmüştü GTX 1660 Super'li. AkınC dedi: Kulaklık, kasa ve mouse Pad'imi İtopya'dan aldım. 3 günde elime ulaştı. Hazır sistemlerde çok kargo sorunu yaşayanlar var. Aslında İtopya UPS ile çalışıyor ancak siparişi kargoya geç ulaştırıyorlar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Geç ulaştırmaları çok sıkıntı değil sağlam gelsin yeter benim için.
ehbk dedi: Güzel bir indirim değilse bence iptal et. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 10 bin TL'lik hazır sistem 8 bin liraya düşmüştü GTX 1660 Super'li. AkınC dedi: Kulaklık, kasa ve mouse Pad'imi İtopya'dan aldım. 3 günde elime ulaştı. Hazır sistemlerde çok kargo sorunu yaşayanlar var. Aslında İtopya UPS ile çalışıyor ancak siparişi kargoya geç ulaştırıyorlar muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Geç ulaştırmaları çok sıkıntı değil sağlam gelsin yeter benim için.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Mayıs 2021 #12 Ali Deniz Özel dedi: Yaklaşık 10 bin TL'lik hazır sistem 8 bin liraya düşmüştü GTX 1660 Super'li Genişletmek için tıkla... Öyleyse hakkını sonuna kadar ara hocam.
Ali Deniz Özel dedi: Yaklaşık 10 bin TL'lik hazır sistem 8 bin liraya düşmüştü GTX 1660 Super'li Genişletmek için tıkla... Öyleyse hakkını sonuna kadar ara hocam.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #13 Ali Deniz Özel dedi: Yaklaşık 10 bin TL'lik hazır sistem 8 bin liraya düşmüştü GTX 1660 Super'li. Genişletmek için tıkla... Bekleyin bence, iyi fırsat yakalamışsınız.
Ali Deniz Özel dedi: Yaklaşık 10 bin TL'lik hazır sistem 8 bin liraya düşmüştü GTX 1660 Super'li. Genişletmek için tıkla... Bekleyin bence, iyi fırsat yakalamışsınız.
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #14 ehbk dedi: Öyleyse hakkını sonuna kadar ara hocam. Genişletmek için tıkla... Şu an montajlanıyor ürünle sabahtan beri .d
ehbk dedi: Öyleyse hakkını sonuna kadar ara hocam. Genişletmek için tıkla... Şu an montajlanıyor ürünle sabahtan beri .d