Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 11 Ağustos 2022 #1 Ekran kartı geri ödemesi var arkadaşlar. Geri ödeme ile 16000 TL'ye denk geliyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Geri ödeme için; ASUS Promotion Kampanyaya dahil bir ASUS ürünü satın alın, promotion.asus.com
Ekran kartı geri ödemesi var arkadaşlar. Geri ödeme ile 16000 TL'ye denk geliyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Geri ödeme için; ASUS Promotion Kampanyaya dahil bir ASUS ürünü satın alın, promotion.asus.com
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.300 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #2 Ckribrahim5 dedi: Ekran kartı geri ödemesi var arkadaşlar. Geri ödeme ile 16000 TL'ye denk geliyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Geri ödeme için; ASUS Promotion Kampanyaya dahil bir ASUS ürünü satın alın, promotion.asus.com Genişletmek için tıkla... 18 bin liralık sisteme 8 GB RAM koymuşlar.
Ckribrahim5 dedi: Ekran kartı geri ödemesi var arkadaşlar. Geri ödeme ile 16000 TL'ye denk geliyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Geri ödeme için; ASUS Promotion Kampanyaya dahil bir ASUS ürünü satın alın, promotion.asus.com Genişletmek için tıkla... 18 bin liralık sisteme 8 GB RAM koymuşlar.
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 11 Ağustos 2022 #3 Jezo dedi: 18 bin liralık sisteme 8 GB RAM koymuşlar. Genişletmek için tıkla... 2 tane var
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 Ürün faturasının yarın akşama kadar kesilmesi lazım yoksa kampanyadan yararlanamıyorsunuz.
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #5 Jezo dedi: 18 bin liralık sisteme 8 GB RAM koymuşlar. Genişletmek için tıkla... 2 tane 8 GB RAM var.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.895 Çözümler 24 Yer Antalya 11 Ağustos 2022 #6 Hazır sistemde geri ödeme oluyor mu?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 11 Ağustos 2022 #7 Fena. B660 yapılabilir sanıyorum pek de anlamam anakarttan.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 11 Ağustos 2022 #8 Ckribrahim5 dedi: Ekran kartı geri ödemesi var arkadaşlar. Geri ödeme ile 16000 TL'ye denk geliyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Geri ödeme için; ASUS Promotion Kampanyaya dahil bir ASUS ürünü satın alın, promotion.asus.com Genişletmek için tıkla... Asus o geri ödemeyi 3 ay sonra yapıyor. O zamana kim öle kim kala.
Ckribrahim5 dedi: Ekran kartı geri ödemesi var arkadaşlar. Geri ödeme ile 16000 TL'ye denk geliyor. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Geri ödeme için; ASUS Promotion Kampanyaya dahil bir ASUS ürünü satın alın, promotion.asus.com Genişletmek için tıkla... Asus o geri ödemeyi 3 ay sonra yapıyor. O zamana kim öle kim kala.
Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 11 Ağustos 2022 #9 KeyN_N dedi: Hazır sistemde geri ödeme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor ekran kartının seri numarası ve fatura gerekli sadece. BerzerkFrost dedi: Asus o geri ödemeyi 3 ay sonra yapıyor. O zamana kim öle kim kala. Genişletmek için tıkla... Geri ödeme olmasa bile iyi sistem bence. 3 ay sonra eline 1755 TL havadan gelmiş gibi düşünürsün.
KeyN_N dedi: Hazır sistemde geri ödeme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor ekran kartının seri numarası ve fatura gerekli sadece. BerzerkFrost dedi: Asus o geri ödemeyi 3 ay sonra yapıyor. O zamana kim öle kim kala. Genişletmek için tıkla... Geri ödeme olmasa bile iyi sistem bence. 3 ay sonra eline 1755 TL havadan gelmiş gibi düşünürsün.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 11 Ağustos 2022 #10 Ckribrahim5 dedi: Oluyor ekran kartının seri numarası ve fatura gerekli sadece. Geri ödeme olmasa bile iyi sistem bence. 3 ay sonra eline 1755 TL havadan gelmiş gibi düşünürsün. Genişletmek için tıkla... 1755 TL'nin 3 ay sonraki değerinden bahsediyordum. 3 sene önce bu tarz bir kampanyadan yararlandım. Ben alırken dolar 5.2 TL'ydi para yattığında 7 TL hiç bir şeye yaramadı yani.
Ckribrahim5 dedi: Oluyor ekran kartının seri numarası ve fatura gerekli sadece. Geri ödeme olmasa bile iyi sistem bence. 3 ay sonra eline 1755 TL havadan gelmiş gibi düşünürsün. Genişletmek için tıkla... 1755 TL'nin 3 ay sonraki değerinden bahsediyordum. 3 sene önce bu tarz bir kampanyadan yararlandım. Ben alırken dolar 5.2 TL'ydi para yattığında 7 TL hiç bir şeye yaramadı yani.