İtopya hediyeli Razer Kraken Ultimate kulaklık alınır mı?

Emrergnc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Konuyu 2. açışım maalesef. Bir an da piyasadaki bütüm Razer Basilisk X HyperSpeed mouselar satıştan kalktı, sadece İtopya satıyor ve 520₺'den satıyorlar. Normal fiyatı 400 ile 440₺ arası. Başlıktali kulaklığı alana bahsettiğim mouse hediye kampanyasıyla 1.000₺'ye satılıyor şu an. Sizce satın alsam sorun yaşar mıyım? O fareyi alacağım zaten hem kulaklığımı da halletmiş olurum diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi yurt dışında toplamda 190 dolar. Mouse'u zaten alacağım diyorsun o zaman kulaklığı yaklaşık 500-550TL'lik diğer kulaklık modellerine göre değerlendirelim. 1 - 2 ay önce Razer Kraken Ultimate'e yakın bir kulaklık olan Razer Kraken T.E. 470TL civarındaydı. Şu sıralar 550TL'ye alabileceğin iyi bir kulaklık ama. Bu kulaklığın asıl fiyatına (1000TL) fiyatına göre fazla donanımsız olduğunu düşünüyorum. Zaten kulaklık tutsaydı ve sevilseydi böyle bir kampanya yapmazlardı bence aklında olsun. Ama 550TL'ye göre şu anda bu fiyat bandındaki diğer kulaklıklara göre daha iyi bir fırsat bence.

Yanlış görmediysem sıvı soğutma ve kaliteli sese sahip bir kulaklıkmış. Aslında normal fiyatından satıyorlar lakin satılmayınca iki ürünü bir arada bitirelim diye kampanya yapılmış. O bantta başka hangi kulaklıklar var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…