Vaeen Hectopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #1 Itopya'nın sitesinde kendi topladığı Hermes bilgisayarları var. Fakat ben kararsız kaldım çünkü güç kaynağını beğenmedim ve almaktan korkuyorum. Sizce bu bilgisayar alınır mı? https://www.itopya.com/Hermes-1050T...8GB-RAM-1TB-Disk-120GB-SSD-Gaming-Bilgisayar/
Itopya'nın sitesinde kendi topladığı Hermes bilgisayarları var. Fakat ben kararsız kaldım çünkü güç kaynağını beğenmedim ve almaktan korkuyorum. Sizce bu bilgisayar alınır mı? https://www.itopya.com/Hermes-1050T...8GB-RAM-1TB-Disk-120GB-SSD-Gaming-Bilgisayar/
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.728 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 28 Mayıs 2017 #2 Donanım arşivi bu sistemi tavsiye ettiğinde dolar kuru şuan ki kurdan daha yüksekti ve bu sistemin 1800 TL gibi bir fiyatı vardı. Şuan dolar daha düşük ama fiyatı yükselmiş. Aynı sistemi kendin topla daha iyi.
Donanım arşivi bu sistemi tavsiye ettiğinde dolar kuru şuan ki kurdan daha yüksekti ve bu sistemin 1800 TL gibi bir fiyatı vardı. Şuan dolar daha düşük ama fiyatı yükselmiş. Aynı sistemi kendin topla daha iyi.
Vaeen Hectopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #3 1800 TL olanı da var bunun için de SSD de var. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Mayıs 2017 #4 Kasa ve PSU çok çok aşırı kötü değil. Bu bütçe için ideal. Ama kendin toplasan çok daha kaliteli bir PSU ve kasa seçebilirsin.
Kasa ve PSU çok çok aşırı kötü değil. Bu bütçe için ideal. Ama kendin toplasan çok daha kaliteli bir PSU ve kasa seçebilirsin.
T techpro51 Hectopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #5 Jira dedi: Güç kaynağı ve PSU çok çok aşırı kötü değil. Bu bütçe için ideal. Ama kendin toplasan çok daha kaliteli bir PSU ve kasa seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU ve güç kaynağı aynı anlama gelmiyor mu?
Jira dedi: Güç kaynağı ve PSU çok çok aşırı kötü değil. Bu bütçe için ideal. Ama kendin toplasan çok daha kaliteli bir PSU ve kasa seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU ve güç kaynağı aynı anlama gelmiyor mu?
Vaeen Hectopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #6 kendim topladığım bilgisayar ise şu:
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Mayıs 2017 #7 techpro51 dedi: Hocam PSU ve güç kaynağı aynı anlama gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Dalgınlık... Vaeen dedi: kendim topladığım bilgisayar ise şu: Genişletmek için tıkla... Çok daha iyi olmuş. 120 GB SSD ekle birde.
techpro51 dedi: Hocam PSU ve güç kaynağı aynı anlama gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Dalgınlık... Vaeen dedi: kendim topladığım bilgisayar ise şu: Genişletmek için tıkla... Çok daha iyi olmuş. 120 GB SSD ekle birde.
Vaeen Hectopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #8 Jira dedi: Dalgınlık... Çok daha iyi olmuş. 120 GB SSD ekle birde. Genişletmek için tıkla... Teşekürler. SSD olarak hangi markayı önerirsin?
Jira dedi: Dalgınlık... Çok daha iyi olmuş. 120 GB SSD ekle birde. Genişletmek için tıkla... Teşekürler. SSD olarak hangi markayı önerirsin?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Mayıs 2017 #9 Vaeen dedi: Teşekürler. SSD olarak hangi markayı önerirsin? Genişletmek için tıkla... Bütçene göre değişir. Bütçen ne kadar?
Vaeen dedi: Teşekürler. SSD olarak hangi markayı önerirsin? Genişletmek için tıkla... Bütçene göre değişir. Bütçen ne kadar?