İtopya HYPE-MEGA sistem alınır mı?

Yakın kartlar üstelik 6700 XT 12 GB VRAM'e sahip olduğu için yüksek çözünürlüklerde daha uzun süre idare eder.

Yakın kartlar üstelik 6700 XT 12 GB VRAM'e sahip olduğu için yüksek çözünürlüklerde daha uzun süre idare eder.

Teşekkür ederim diğer parçalar da iyi midir anakart vs? Tüm parçalar kaliteliyse almayı düşünüyorum bunu.

Yani oyun için iyi bi sistem beğenmessen excaliburun 20klik pcside var ona bak bide.

Yani oyun için iyi bi sistem beğenmessen excaliburun 20klik pcside var ona bak bide.
beğenmeme sebebin ne :/.

beğenmeme sebebin ne :/.
Hem linkini atmamışsın hem de Casper laptop olarak iyi değil, masaüstü modellerini de inceledim tamamen para tuzağı. RTX 3060 toplanacak fiyata 1650 satıyorlar.

Tamamdır teşekkürler, 11.11'i bekleyip daha iyi fırsat çıkmazsa bu kasayı almaya karar verdim.
Yarın sabah uyandığınızda zamlanabilir.

Hem linkini atmamışsın hem de Casper laptop olarak iyi değil, masaüstü modellerini de inceledim tamamen para tuzağı. RTX 3060 toplanacak fiyata 1650 satıyorlar.

Yarın sabah uyandığınızda zamlanabilir.

Umarım zamlanmaz kasım ayında sürekli sınırlı sayıda kampanyalar oluyor biliyorsunuz. Yakın zamanda PC doktoru vb kanallar 3070 seviyesinde kampanyalar yapabilirler o yüzden sanırım bu riski alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…