İtopya iade almıyor

BatınHKTN

Kilopat
Merhaba geçen hafta İtopya'dan bir monitör sipariş ettim ürün geldiğindebilirsiniz ekrana birkaç etiket yapıştırırlar özelliklerin falan yazdığı işte monitörü kurduktan sonra onu çıkarıp monitörü açtım ekranda etiketin altında kalan pikseller daha az parlaklık veriyordu bu arada bu ürünü daha önce 2 kez Hepsiburada'dan aldım aynı sorun çıktı ve iade edebildim neyse İtopya'ya mail attım işte böyle böyle ürünü iade etmek istiyorum diye sonra ürünün fotoğrafını attım ve neymiş ürünün yapışkanlarını ben çıkardığım için ürünü iade alamazlarmış bu durumda ne yapmam gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
THH'ye başvur, 14 gün geçmeden koşulsuz iade hakkın var.

Geçmiş olsun, almama gibi bir durum söz konusu olamaz thh ye başvurduğunuz takdirde her türlü almak zorundalar. Biraz farklı bir bakış açısı olacak ama, aynı ürün 3 kez bozuk gelmiş size. Bazen hayatta yaşadığımız şeyleri oturup tefekkür etmemiz ve üstüne düşünmemiz gerekiyor. Bazı şeylerin olmasından çok olmaması daha hayırlı olabiliyor. Olmayacak şeylerin üstüne çok gidince iyice sarpa sardığını tecrübe ettim. Çok zorlamayın bence o ürünle ilgili. Belki gelen ürün elektrik kaçağı çıkarıp evi yakacaktı bilemezsiniz, söylemek istediğim şey biraz geniş açıdan bakılması gerekilen bir konu. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, sağlıcakla.

Yine aynı sorun çıktığı için bunu da iade edip farklı marka bir monitor alacaktım fakat İtopya yine yaptı yapacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…