MoltenSheel Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #21 Fallowen dedi: Daha okuduğunu anlamıyorsun dostum kutusunda ve zarar görmemiş olması diyor. Genişletmek için tıkla... Evet kutusunda ve zarar görmedi zaten ne istiyorsun sen anlamadım başka kutuya koymadım herhalde.
Fallowen dedi: Daha okuduğunu anlamıyorsun dostum kutusunda ve zarar görmemiş olması diyor. Genişletmek için tıkla... Evet kutusunda ve zarar görmedi zaten ne istiyorsun sen anlamadım başka kutuya koymadım herhalde.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #22 Sadece İtopya değil başka mağazadan alsanda yine iade kabul etmezler hijyen gereği iade olmuyor.
Fallowen Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #23 MoltenSheel dedi: Evet kutusunda ve zarar görmedi zaten ne istiyorsun sen anlamadım başka kutuya koymadım herhalde. Genişletmek için tıkla... Ya biz sana anlayamadık yada sen anlamadin dostum uzun lafın kısası hiç bı türlü iade edemezsin o kulaklığı iyi forumlar
MoltenSheel dedi: Evet kutusunda ve zarar görmedi zaten ne istiyorsun sen anlamadım başka kutuya koymadım herhalde. Genişletmek için tıkla... Ya biz sana anlayamadık yada sen anlamadin dostum uzun lafın kısası hiç bı türlü iade edemezsin o kulaklığı iyi forumlar
MoltenSheel Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 23 Mayıs 2023 #24 Konu THH gitmiştir artık 3-4 ay sonra sonucu yazarım herkese teşekkürler.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Mayıs 2023 #25 Hocam eleştirmeniz normal. Fakat her firmayı zaten herkes eleştiriyor. Böyle giderse firma kalmayacak. Şans önemli.
Hocam eleştirmeniz normal. Fakat her firmayı zaten herkes eleştiriyor. Böyle giderse firma kalmayacak. Şans önemli.
MoltenSheel Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 12 Ağustos 2023 #26 Evet arkadaşlar durum güncellemesi. Fallowen dedi: Ya biz sana anlayamadık ya da sen anlamadin dostum uzun lafın kısası hiçbir türlü iade edemezsin o kulaklığı iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Demek ki neymiş kimse kafasına göre iade almamazlık yapamazmış. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 184,5 KB · Görüntüleme: 66
Evet arkadaşlar durum güncellemesi. Fallowen dedi: Ya biz sana anlayamadık ya da sen anlamadin dostum uzun lafın kısası hiçbir türlü iade edemezsin o kulaklığı iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Demek ki neymiş kimse kafasına göre iade almamazlık yapamazmış.
AhmetBirkan Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 2 13 Ağustos 2023 #27 MoltenSheel dedi: Evet arkadaşlar durum güncellemesi. Demek ki neymiş kimse kafasına göre iade almamazlık yapamazmış. Genişletmek için tıkla... Helal olsun, en iyisini yapmışsın.
MoltenSheel dedi: Evet arkadaşlar durum güncellemesi. Demek ki neymiş kimse kafasına göre iade almamazlık yapamazmış. Genişletmek için tıkla... Helal olsun, en iyisini yapmışsın.
P Pogostick Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Meslek Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi 13 Ağustos 2023 #28 Yigithan Yildirim dedi: Ne olursa olsun biraz araştırsa kulaklığın iade edilemeyeceğini öğrenirdi. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi insanlar olduğu sürece firmalar bizi kazıklamaya daha çok devam eder. Adam kazıklanmayı o kadar sevmiş ve benimsemiş ki biri kazıklanmayı reddedince pasif agresif davranıyor.
Yigithan Yildirim dedi: Ne olursa olsun biraz araştırsa kulaklığın iade edilemeyeceğini öğrenirdi. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi insanlar olduğu sürece firmalar bizi kazıklamaya daha çok devam eder. Adam kazıklanmayı o kadar sevmiş ve benimsemiş ki biri kazıklanmayı reddedince pasif agresif davranıyor.