İtopya iade almıyor

@kaganyaprakli17 Bir önceki yorumumu okumadınız herhalde, tekrar alıntıladım. Kargocunun hatası değildir, görevidir! Her kargocu teslim aldığı üzere sticker yapıştırmak zorundadır. Ayrıca ürün korumasız ise de bant çekme zorunluluğu vardır.

derhal.

Ben kuryeye bant yapıştırmanıza gerek yok üstünde duruyor dedim. Sticker yapıştıracaksanız kutuda yapıştırılan bölme var oraya yapıştırın dedim. Arabaya bindikten sonra bütün kutuyu sarmış dostum.

Bahsetmiş olduğum gibi ürünü paketlemeniz gerekiyordu. Harici şekilde göndermeniz durumunda ürünün orjinal kutusu telef olucaktır. Buda red sebebidir, hiçbir firma kabul etmez. Geçmiş olsun.

hocam, internetten alışverişlerde iade yapabilirsin. ürünü görmen için paketi açman lazım. aksi yorumlara veya kendi sitelerinde yazan alengirli yazılara önem gösterme. tüketici haklarına e-devlet üzerinden başvurabilirsin. hakkını ara. sakın da başvurmamazlık yapma. aman diyeyim.

internetten alışveriş yaptığın için beğenmeme hakkın her zaman saklıdır. mağazadan alsaydın sıkıntı olurdu ama intertten bir sıkıntı yok. kendi şirketimden biliyorum, adama ceket diyoruz, bir nevi özel üretim yapıyoruz. giyiyor ve beğenmediğini söylüyor, biz de seve seve iade yapıyoruz.

Yine İtopya yine şikayet, o kutuya ban yapıştırılmış olmasa ve dediğin gibi açıp 40 dakika kullanıp jelatinini bile sökmediğin klavyeyi güzel bir şekilde geri göndersen bile sana diyecekleri ürün bize hasarlı geldi, şurasında bu var burasında şu var gibi bahaneler olacaktır ve bu bahaneler ile iade kabul etmeyeceklerini ve sana geri göndereceklerini söylemek olurdu. ( bu hasarları kendileri bile yapabilir korkulur bu siteden ) uğraşırım diyorsan THH başvur er yada geç parasını alırsın koşulsuz şartsız belirli süre içinde iade etme hakkın var.

Zaten telefonda da bana kutu aşırı hasarlı dediler iade almamak için elinden geleni yapacaklarını oradan anladım. Kutuda çünkü sadece bant vardı. Şimdi Logitech servise ışık tuşu tutukluk yapıyor mu diye kontrol için gönderdiler servisten sonuç çıkmazsa elimdeki tutukluk yaptığına dair kanıtlı videoyla servise ben başvurcam gene sonuç çıkmazsa ya zararına satacağım ya da THH başvuracağım.

hocam öyle parçalıyorsun ki bilmeyen adam inanır dediklerine. @SevenPacer
HİÇ KİMSE kendi kafasına göre sözleşme hazırlayamaz, yok itopyaymış yok mitoyaymış, Apple bile kafasına göre sözleşme hazırlayamaz. Yalandan parçalayıp durma lütfen. Milleti de yanlış yönlendirme.

6 yıldır şirketim var, internetten alışveriş yaptırıyorum. İnternetten yapılan alışverişlerde, alıcı 14 gün içinde ürünü iade edebilir. Yok kutuyu açtın, yok kutuyu bozdun vs.. gibi saçma sapan sebepler sunamıyorsun. Satıcının öyle bir hakkı yok.

Tüketici ürünü görmeden aldığı için tabiki de kutusunu açmak zorunda, kıyafet falan ise deneyecek tabiki de, ayakakbı aldıysa deneyecek, parça aldıysa deneyecek.

Mağazadan alırsan evet, ürünü kulladıktan sonra iade edemezsin.
İnternetten alındıysa ve kişiye özel üretilmeyen bir ürün ise (Ör: üstünde kendi ismi yazılı olan bardak gibi) ürünü teslim aldıktan sonra 14 gün içerisinde şartsız şurtsuz iade hakkı var.

Konu kilit. Boşa parçalamayalım. Mİlleti de yanlış yönlendirmeyelim.

Ürün de herhangi bir arıza olduğunu bilmiyordum anladığım kadarıyla bir arıza var, eğer doğru anladıysam herhangi bir sonuç çıkmaz ise bu siteye kayıt olup ürününüzün altında yazan seri numarası ile kayıt yaptırın, daha sonra destekten garantiyi seçerek sağ tarafta bot olacak ona konuyu anlatın ve altına sizden bilgilerinizi isteyecek onları doldurun Logitech size verdiğiniz bilgiler üzerinden ulaşıyor. Klavyede ki sorunu anlatın ve aldığınız yerin hiç bir şekilde yardım etmediğini bildirin size bir kaç adım söyleyecek aranızda bir hafta falan konuşma geçer en son sizden ürünün arızalı olduğuna dair kanıt isteyecekler onu yaparsanız değişim yaparlar. 1 ay önce Logitech G413 klavyem de çift tıklama veya basmama sorunu olmuştu aldığım yer hiç ilgilenmedi adamlarla sadece mail ile konuşmam ile Hollanda dan sıfır klavye yolladılar.

Millet İtopya'dan almayın diye bas bas bağırırken hala aynı hikayeyi duymak üzüyor, tıpkı milletimiz her durumda ortaya koyduğu tutum gibi.

Dostum boşuna uğraşma, THH'ne başvur. İtopya'nın iadeyi kabul etmediğine dair yazılı bir belgen olsun. 4 ay kullan klavyeni paran yatınca başka siteden yenisini alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…