Kullandığım bir ürün bozuldu ve iade edeceğim fakat herhangi bir iade etme yeri yok. Sitede sadece koşulları ve iletişim adresleri yazıyor.
İade işlemi başlatabilmek için ne yapmam lazım?
Aramak zorunda mıyım yoksa e-posta ya dönerler mi?
Kullandığım bir ürün bozuldu ve iade edeceğim fakat herhangi bir iade etme yeri yok. Sitede sadece koşulları ve iletişim adresleri yazıyor.
İade işlemi başlatabilmek için ne yapmam lazım?
Aramak zorunda mıyım yoksa e-posta ya dönerler mi?
Sözde kurumsal 5 tane mağaza açmış yıllardır sektörde olan ama birkaç tane müşteri hizmetlerine para veremeyecek kadar cimri bir firma kendileri ulaşması ayrı konuyu konuşması ayrı çözüme ulaştırılması ayrı dert en ufak pazaryeri satıcısı bile telefonu açarken bunlar açmıyor muhatap bulamadığım yerden alışveriş yapmam ben.
Ve evet denildiği üzere telefonla iletişime geçmeniz gerekiyor ama bu pek mümkün değil şikayetvara yazarsanız Şikayetvar'la çok ilgileniyorlar mail telefonla hiç uğraşmayın bakmıyorlar.
Yanıt için teşekkürler İtopya hakkında maalesef bu tarz olay çok duymuştum şimdi de biz uğraşacağız. Ben yine de birkaç kere arayayım elimizde arayıpta ulaşamadığımıza dair kanıt olsun hocam.
Bu yüzden Amazon harici bir yerden alışveriş yapmamaya çalışıyorum.Sözde kurumsal 5 tane mağaza açmış yıllardır sektörde olan ama birkaç tane müşteri hizmetlerine para veremeyecek kadar cimri bir firma kendileri ulaşması ayrı konuyu konuşması ayrı çözüme ulaştırılması ayrı dert en ufak pazaryeri satıcısı bile telefonu açarken bunlar açmıyor muhatap bulamadığım yerden alışveriş yapmam ben.
Ve evet denildiği üzere telefonla iletişime geçmeniz gerekiyor ama bu pek mümkün değil şikayetvara yazarsanız
Kaliteli ve düzgün bir sistem istiyorsanız bu sistem toplayan dükkanlardan uzak durun kurumsal mağazalara yönelin. 2000 TL fazla veririsiniz ama uzun vadede sıfır ve sorunsuz olduğuna emin olduğunuz ürün alırsınız ve muhatabınızda olur. Paranız yoksa 2. el toplayın yine test ederek garantili ürünler alın, şahsen bu sitelerden ürün toplamak yerine 2. el ürün almayı tercih ederim. Sıfır alacaksan alıp kendin toplayacaksın parça parça indirimdeyken toplayın. Merkez bankası faiz yükseltirse dolar yine 1-2 oynar geriye düşebilir beklemek lazım şu an piyasa balon gibi şişirilmiş durumda kim otursa geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.