egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Monitör almıştım şimdi iade edeceğim. Forumlarda iade sorunu yaşanıyormuş. Ürün daha 2 günlük ayaklıkları boyalı ve ekran gidip geliyor. Mağazaya direk götürsek iade alırlar mı? Mail attım yanıt verdi ben de yanıta yanıt verdim, ilgilenilmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025
Monitör almıştım şimdi iade edeceğim. Forumlarda iade sorunu yaşanıyormuş. Ürün daha 2 günlük ayaklıkları boyalı ve ekran gidip geliyor. Mağazaya direk götürsek iade alırlar mı? Mail attım yanıt verdi ben de yanıta yanıt verdim, ilgilenilmedi.
F frkan65 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #2 egedurden dedi: Monitör almıştım şimdi iade edeceğim. Forumlarda iade sorunu yaşanıyormuş. Ürün daha 2 günlük ayaklıkları boyalı ve ekran gidip geliyor. Mağazaya direk götürsek iade alırlar mı? Mail attım yanıt verdi ben de yanıta yanıt verdim, ilgilenilmedi. Genişletmek için tıkla... Şubeye gidin, alırlar tahminimce.
egedurden dedi: Monitör almıştım şimdi iade edeceğim. Forumlarda iade sorunu yaşanıyormuş. Ürün daha 2 günlük ayaklıkları boyalı ve ekran gidip geliyor. Mağazaya direk götürsek iade alırlar mı? Mail attım yanıt verdi ben de yanıta yanıt verdim, ilgilenilmedi. Genişletmek için tıkla... Şubeye gidin, alırlar tahminimce.