İtopya İade Süreci

Makaleler
1
Daha fazla  
Siteleri üzerinden memnun değilim diyerek iade isteğinde bulundum. Elime ufak geliyor mouse. Bana mail spamlamam üstüne şöyle bir dönüş yaptılar: ''Firmaya incelenmek üzere gönderim yapacağınız ürünü orijinal paketi ile beraber paketin içerisine faturanızın bir nüshası, üründeki şikâyeti belirtilen bir kâğıt düzenleyerek, kargo firması bilginiz UPS kargo ile 4A72Y0 gönderim sağlayabilirsiniz.''

Ben firmaya göderim yapmak istemiyorum. 14 günlük iade hakkımı kullanmak istiyorum, arıza vs yok. Bu durumda ne yapmam gerek? Bilen veya yaşayan var mı?

Kendilerine ''Merhaba oncelikle arıza durumu söz konusu değil. 14 günlük yasal iade hakkımı kullanmak istiyorum ürün beklediğim gibi çıkmadı/memnun değilim. Zaten sitenizden seçtim memnun değilim diye. Bu durumda ne yapmam gerek?'' diye bir dönüş yapsamda bana geri bir dönüş yapılmadı. Yarını bekleyip yeniden mail atacağım. O sırada burada paylaşmak istedim.

Sinerjinin gözünü seveyim bir mail ile hallediyorum her şeyi. Dediğine gelirse kendilerini aramayı dene arayınca durumu belirt müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır, ya da sitelerinde varsa ayrı bir sekme içinde arıza talep raporu oluşturma kısımları oluyor. Oluştur ekstra bir şey yapman gerekiyorsa oradan okuyup yap sonra kargola.

Hocam, açıklayıcı bir dönüş yapmamışlar fakat anladığım kadarıyla ürünü inceleyip, iadesini onaylamak üzere yazmışlar bunu. Benzer bir durumu incehesap firmasında yaşamıştım. Müşteri hizmetleriyle konuşup durumu anlatırsanız yardımcı olacaklardır.

Hocam, açıklayıcı bir dönüş yapmamışlar fakat anladığım kadarıyla ürünü inceleyip, iadesini onaylamak üzere yazmışlar bunu. Benzer bir durumu incehesap firmasında yaşamıştım.
Hocam daha önce başka sitelerde iade yaptım. Ürünün servise gitmemesi gerek. Firmaya inceleme falan diyor ne alaka? Bu arada benden habersiz kardeşimi aramışlar ve sosyal medyada haklarında kötü yorumda bulunduğumu ve kaldırmam gerektiğini söylemişler. Ben hiçbir yerde bir karalama yapmadın nerden çıkartmışlar bilmiyorum. Yarın çalışma saatleri içerisinde arayacağım zaten.

benden habersiz kardeşimi aramışlar ve sosyal medyada haklarında kötü yorumda bulunduğumu ve kaldırmam gerektiğini söylemişler.
İşte kurumsal olmadıklarının çok basit bi örneği.

Hocam, yazdığınız yazıda servise gideceği konusunda bir kısım görmedim o yüzden öyle yorumladım olayı. En sağlıklı ve kesin bilgiyi müşteri hizmetlerinden alırsınız. 14 günlük süre boyunca istediğiniz zaman iade etme hakkınız var. Umarım çok uğraştırmazlar da bir an önce iade edebilirsiniz.

Zaten benim amacım bu. Mouse'a ihtiyacım var her işimi bilgisayardan yapıyorum ve şuanda bir başka 200 TL çıkamam ne yazık ki. Mouse hiç rahat değil değiştirmem lazım. Kendilerine bulaşmak istemediğimden 14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum. Yarın arayacağım zaten.
İşte kurumsal olmadıklarının çok basit bi örneği.
Yani çok saçma hayır kardeşimin de aklına gelmemiş nerde kötülemişiz diye sormak. Ben dediğim gibi hiçbir sosyal mecrada kendilerini kötüleyen bir şey paylaşmadım/yazmadım.
Yani firmaya inceleme için göndereceğiniz diyor. Sağlayıcı firmadan bahsediyor galiba ondan dolayı dedim. Yarın arayacağım çalışma saatlerinde.
@James Donkey Hocam sitelerinde iade ete basınca 3 şık var:
Memnun değilim.
Arızalı ürün.
Diğer.

Diğer kısmı sanırım yazmak için olan bir yer. Ben memnun değilimi seçtim ve kendilerine mail atarak belirttim, Elime ufak geldiğini, beklentilerimi karşılamadığını, kısaca memnun olmadığımı ve 14 günlük cayma hakkımdan yararlanmak istediğimi belirttim. Bana sadece üstteki şekilde cevap vermişler. Yarın arayacağım kendilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…