İtopya iade yapar mı?

esref33

Kilopat
Daha fazla  
1 Hafta önce ekran kartı aldım, 2-3 gündür kullanıyorum. Mavi ekran hataları aldım ve oyunlarda birden ekran gidiyor, no signal yazıyor. Bazı oyunlar da açılmıyor. İade yaparlar mı? Aldığım ekran kartı ASUS RX 5600XT.

Son düzenleyen: Moderatör:

İtopya her zaman problem çıkartan bir site. Hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. Umarım çözersiniz ama benim 2 tane ürünümü iade almadılar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoyu izledikten sonra bu ara kimsenin İtopya 'ya bulaşmaması gerektiğini düşünüyorum. Adamlar kendileride başlarından büyük bir işin altına girdiğini kabul etmiş.

Donanımsal bir sorun değildir. Yazılımsal bir sorundur. Driver sorunu ile alakalı bir sorundur. 19.9.2, 20.1.4, ve birçok Driver sürümü stabil çalışmaktadır. Deneyin derim.

Bahane mi uydurdular bilemem ama arkadaşıma İtopya'dan hazır sistem topladık, daha çocuk bilgisayarı aldığı günden itibaren binbir türlü problemle karşılaşmıştı, hazır sistemde iade almıyoruz diyip bizi geçiştirdiler. Servislere getir götür yaparak halletmeye çalıştı.

İtopya'nın kurucusu haklı bu konularda. Bir yıl önce aramalarıma 2 dakika içinde cevap verildi, kargolarım 3 gün içerisinde bana teslim edildi. BIOS sorunu oldu anakartımda. Acıbadem şubesinde 10 dakikada halledildi.
1.video TDR failure.
2.system service exception.
Çok zorlama kartı. Bu kodları en son gördüğümde dizüstü bilgisayarımın anakarta gömülü harici grafik kartı fişi çekti.

Video TDR failure bende yaşıyordum WHQL'i olan sürümü kurdum düzeldi ama bu seferde oyunlarda random Black screen veriyor. Geçici bir çözüm olabilir yani.

Kesin bir çözümü yok mudur ve Driver sorunu mu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…