R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 15 Şubat 2023 #1 Papara'dan yaptığım alışverişin iadesi dün onaylandı. Ne zaman param gelir?
Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #2 ROSD dedi: Papara'dan yaptığım alışverişin iadesi dün onaylandı. Ne zaman param gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman gelir bilmiyorum ama geç gelirse endişe etmeyin
ROSD dedi: Papara'dan yaptığım alışverişin iadesi dün onaylandı. Ne zaman param gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman gelir bilmiyorum ama geç gelirse endişe etmeyin
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #3 Yanlış bilmiyorsam iade onaylandıktan sonra paranın gelme süresi bankadan bankaya değişiyor. Kendi iadelerim 1 hafta içinde gelmişti bu zamana kadar.
Yanlış bilmiyorsam iade onaylandıktan sonra paranın gelme süresi bankadan bankaya değişiyor. Kendi iadelerim 1 hafta içinde gelmişti bu zamana kadar.
R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 15 Şubat 2023 #4 Ödeme aracı İş Bankası tek çekim yazıyor İş Bankası hızlımı. joji dedi: Yanlış bilmiyorsam iade onaylandıktan sonra paranın gelme süresi bankadan bankaya değişiyor. Kendi iadelerim 1 hafta içinde gelmişti bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla...
Ödeme aracı İş Bankası tek çekim yazıyor İş Bankası hızlımı. joji dedi: Yanlış bilmiyorsam iade onaylandıktan sonra paranın gelme süresi bankadan bankaya değişiyor. Kendi iadelerim 1 hafta içinde gelmişti bu zamana kadar. Genişletmek için tıkla...
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 ROSD dedi: Ödeme aracı İş Bankası tek çekim yazıyor İş Bankası hızlımı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, bilmeden demeyeyim bir şey.
ROSD dedi: Ödeme aracı İş Bankası tek çekim yazıyor İş Bankası hızlımı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, bilmeden demeyeyim bir şey.