İtopya indiriminden ekipman alınır mı?

Kraken X Lite rezalet bir ürün, mouse da o parayı hak etmiyor.

siteyle alakali bir endisen olmasin. Cevremde bir cok kisi siteyi bilmiyor ama ben aldim.

İtopya'da güzel indirimler var, mouse olarak Razer Viper V3 HyperSpeed kulaklık olarak Razer Kraken X Lite klavye olarak SteelSeries Apex 3 TKL almayı düşünüyorum. Bu ürünler alınır mı sizce?
klavyen o butce icin kalabilir ama kulaklik ve mouse olarak yazdigin urunleri almamani siddetle oneririm reis.

Hocam mouse küçük duruyor elim büyük olduğu için bu tarz mouselarda rahat edemiyorum başka önerin var mıdır

Son düzenleme:

Hocam mouse küçük duruyor elim büyük olduğu için bu tarz mouselarda rahat edemiyorum başka önerin var mıdır
Tutusun nedir mouse u ben claw seklinde kullanmaktayim ve m3s , r1 pro sikinti yaratmadi.

Tutusun nedir mouse u ben claw seklinde kullanmaktayim ve m3s , r1 pro sikinti yaratmadi.
bende claw şeklinde tutuyorum hazır almışken hepsini aynı yerden alayım dedim hazır indirim de varken. Kulaklıktan vazgeçtim kalvyeyi alıcam mouse olarak da bunu alıcam sanırsam Glorious Model D

bende claw şeklinde tutuyorum hazır almışken hepsini aynı yerden alayım dedim hazır indirim de varken. Kulaklıktan vazgeçtim kalvyeyi alıcam mouse olarak da bunu alıcam sanırsam Glorious Model D
Model D yerine O 2 pro alın daha iyi. Kulaklık olarak arctis prime alın alacaksanız da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…