C Caaen Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #11 DMN dedi: Model D yerine O 2 pro alın daha iyi. Kulaklık olarak arctis prime alın alacaksanız da. Genişletmek için tıkla... hocam dediğim gibi itopyadan alacağım için indirimli ürünleri seçiyorum sadece şu anda O 2 proda indirim bulunmuyor
DMN dedi: Model D yerine O 2 pro alın daha iyi. Kulaklık olarak arctis prime alın alacaksanız da. Genişletmek için tıkla... hocam dediğim gibi itopyadan alacağım için indirimli ürünleri seçiyorum sadece şu anda O 2 proda indirim bulunmuyor
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 9 Haziran 2024 #12 Caaen dedi: hocam dediğim gibi itopyadan alacağım için indirimli ürünleri seçiyorum sadece şu anda O 2 proda indirim bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Neden sadece itopya peki ?
Caaen dedi: hocam dediğim gibi itopyadan alacağım için indirimli ürünleri seçiyorum sadece şu anda O 2 proda indirim bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Neden sadece itopya peki ?
legraa Picopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #13 DMN dedi: Neden sadece itopya peki ? Genişletmek için tıkla... Indirim ayagina ...
C Caaen Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #14 İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Sanırım sadece klavyeyi alacağım