L Laminon Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.059 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #11 YeterYa dedi: Sürprizbozan: Konu dışı hocam kendimiz parça götürsek topluyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Yok, bana hayır demişti.
YeterYa dedi: Sürprizbozan: Konu dışı hocam kendimiz parça götürsek topluyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Yok, bana hayır demişti.
teawsay Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #12 Güvenilirse 8.3k ya rtx 3060 gigabyte 3 fan mı? 10k rx 6700xt 2 fan asus mu ?
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2022 #13 YeterYa dedi: Sürprizbozan: Konu dışı hocam kendimiz parça götürsek topluyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Onu sormadım ama artık oradaki buildleri izleye izleye beni tanıdılar ve bana gülerek şey demişlerdi (yakınlık kurduğumuzdan dolayıdır diye düşünüyorum) "sen getir hallederiz biz seninkini arada". Ama yüksek ihtimalle yoktur öyle bir sistem.
YeterYa dedi: Sürprizbozan: Konu dışı hocam kendimiz parça götürsek topluyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Onu sormadım ama artık oradaki buildleri izleye izleye beni tanıdılar ve bana gülerek şey demişlerdi (yakınlık kurduğumuzdan dolayıdır diye düşünüyorum) "sen getir hallederiz biz seninkini arada". Ama yüksek ihtimalle yoktur öyle bir sistem.
CrawLOttoman Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 219 16 Haziran 2022 #14 teawsay dedi: Hocam İtopya'yı ben pek bilmiyorum güvenilir bir site midir bizzat bir şey aldınız mı o yüzden sonrdum yoksa fiyat konusunda mükemmel. Genişletmek için tıkla... Ben oradan şu an kullandığım bilgisayarı aldım 25k hocam %100 güvenilir.
teawsay dedi: Hocam İtopya'yı ben pek bilmiyorum güvenilir bir site midir bizzat bir şey aldınız mı o yüzden sonrdum yoksa fiyat konusunda mükemmel. Genişletmek için tıkla... Ben oradan şu an kullandığım bilgisayarı aldım 25k hocam %100 güvenilir.