İtopya'dan bir bilgisayar aldım, montajlı halde. 3 ay oldu neredeyse ve daha bilgisayarımı kullanamadım arkadaşlar.
Mavi ekran hatası için gönderdim, işlem yapıldı ve geri geldi, yine mavi ekran hatası alıyorum.
Montajı rezalet, personeli ilgisiz. Farkını verin ve daha güvenilir bir yerden alın. Yoksa daha büyük zarar edersiniz.
Ben bilgisayarı indirim ile 5200 TL'ye aldım. Şimdi hadi diyelim iade aldılar, aynısını almak için 6200 TL ödemem lazım. Aradaki fark zararım oluyor. Yaşadığım stres, 3 aya yakındır bilgisayarımı kullanamamak ise işin ekstrası.
Yerine önerebileceğim bir firma yok, kimseye kefil olmam ama bu indirim günlerini takip eden günlerde açılan rezalet başlıklarını, yazılan şikayetleri, mavi ekran hatası için burada yardım bekleyen arkadaşları göreceğimizden şüphem yok.
Çok ciddiyim bu konuda, pazartesi gününe kadar sıkıntımı çözemezlerse bilgisayarı yakıp videoya çekeceğim. Beni ne hale getirdiler... O kadar bunaldım ki anlatamam. Çok yakında yaşadığım sıkıntıları burada paylaşacağım.