İtopya indirimlerinden MSI MAG 242F alınır mı?

Bütçe
5000

Solomonn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda bir monitör arıyordum ve İtopya'nın kasım indirimlerinden 4800 TL'ye düşen bu monitörü buldum. Genel olarak CS, R6 gibi hem rekatbetçi oyunlar, TLOU, AC, gibi hikayeli oyunlar, uzun süreler yazılım geliştirip boş zamanlarımda dizi izliyorum. Bu karma kullanım seneryosunda 2 günlük araştırma sonucu bu monitörün hayli işimi göreceğine kanaat verip 1 saat önce sipariş verdim fakat iptal edebilirim. Sizce iyi yapmış mıyım 5K bandında alternatif bir önerisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkür ediyorum.

Panelini ölçen biri görmedin kabaca bakınca. Şahsen 24G42e alın derim iade edip. Enazından kalitesi belli.

Panelini ölçen biri görmedin kabaca bakınca. Şahsen 24G42e alın derim iade edip. Enazından kalitesi belli.

Teşekkür ederim elimdeki 5K bütçeye göre alabileceğim en iyi monitör 24G42e sanırım değil mi belirttiğim özelliklere göre?

Teşekkür ederim elimdeki 5K bütçeye göre alabileceğim en iyi monitör 24G42e sanırım değil mi belirttiğim özelliklere göre?
Evet, 5500TL'ken de öneriyorduk. 3500TL'e kadar düştüğü zamanda önerdik. En iyi kaliteyi sunuyor.

Evet, 5500TL'ken de öneriyorduk. 3500TL'e kadar düştüğü zamanda önerdik. En iyi kaliteyi sunuyor.
Teşekkür ederim.

Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın peki şuna ne diyorsunuz?

msi monitörleri gerçekten sorunlu. Markaya aldanıp alınmamalı kesinlikle. Msi forumuna bakabilirsiniz. Panelde leke çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…