İtopya indirimlerinden MSI MAG 242F alınır mı?

Bütçe
5000
G4Xe, G4X'in Pivot olmayan versiyonu. G4X'ler ise forumlarda ve çoğu yerde şikayetleri bulunuyor.

G4XE, G4X'in Pivot olmayan versiyonu. G4X'ler ise forumlarda ve çoğu yerde şikayetleri bulunuyor.
Düzenledim düzenledim en son vazgeçtim 5 tane emoji koydum hocam Eminim o 12.267 mesajın yarısından fazlası "Kronik sorunlu." mesajıdır. 24G4X ve 24G4XE'deki sorunları gördük hadi ki yine alanların yarısından fazlası memnundu sizin dediğiniz gibi tabiri caizse "forumlarda" açılan anketlerden onu görebiliriz. 27G4X ve 27G4XE (özellikle XE) hakkında bir tane kronik sorun paylaşmanızı bekliyorum (ölü piksel gibi veya bir tık fazla ışık sızması gibi anında iade edilebilecek 10 kişiden 1-2sinde çıkan saçma şeyler dışında).

Son düzenleme:

Düzenledim düzenledim en son vazgeçtim 5 tane emoji koydum hocam Eminim o 12.267 mesajın yarısından fazlası "Kronik sorunlu." mesajıdır.
Üşenmiyorsanız okuyun. Şahsen 100 tane filan en fazla vardır gibime geliyor. Ayrıca benim dalım değil monitörler, kaynaklarım kısıtlı. Bu tarz irite edici mesaj atacaksanız ve tartışacaksanız önceki konuda belirttiğim hocalarım ile tartışın. Benim size saygısızlığım yok, sizinde bana olmasın lütfen. Rencide etmeyelim kimseyi.

Ölü piksel ile ışık sızması zaten şans işi. Asıl konuya dönersek: 27 inç versiyonların pek talepleri olmamış. Hem TR, hemde yurtdışı olan pek konuşan eden yok. Oyüzden normal deneyim edenlerinde ifadeleri pek yok aratınca. Genede çoğu monitörde 24 inç ile 27 inç monitörler benzer panel kullanıyorlar. G4X'in kullandığı MV238FHB-FN1'in MV270... diyen giden bir versiyonu. FN1 varyantı için bilgi yok elimde ama.

Bu tarz durumu SSD'ler içinde yapıyorum, IG5236 kontrolcü yüzünden çöp olan S70'ler var mesela ve birkaç Acer ve Silicon Power'da bulunuyor. Oyüzden bu kontrolcü kullanan SSD önermem, neden? Birkaç ay veya 1 yılın ardından gelip önerdiğim kişiyi kulağımı çınlatmasın diye.

İstiyorsanız alın bana fark etmez ama ben almayın diyorum. Eğer birşey olursa kefil ben olmak istemem. Melek filan değilim, sadece insanları mağdur etmek istemiyorum okadar.

Öncelikle yanlış anladıysanız kusura bakmayın, benim sitemim size değil denk geldiği için sizin üzerinizden konuşmuş oldum. Benim de monitör konusunda bilgim kısıtlı yıllardır ihtiyacımı laptop üzerinden karşılarım. 2-3 gündür her türlü türk, global forumlardayım. LTT, TPU, Tom's Hardware cart curt yerlerde dediğim monitörleri inceliyorum. Zaten tek tük hakkında konuşulmuş onlarda da kötü yorum yok, 2-3 tane video var kötü yorum yok, Reddit'de postlar var kötü yorum yok, 2 tane İngilizce 2 tane Almanca inceleme bulabildim onlarda da kötü yorum yok. Türkçe daha iyi tartışılır diye buraya giriyorum hemen herkes yapıştırıyor "Kronik sorunlu." Ki illaki gerçekten kronik olanlar da vardır, olacaktır.

Benim demeye çalıştığım konu hakkında bilgisi olan arkadaşların demesi gereken şey "Bu monitör hakkında zamanında böyle böyle bir post açılmış, böyle bir sorunu olmuş/var eğer bakmak istersen link burada, ben tavsiye etmiyorum". Direkt kronik sorunlu etiketi yapıştırmak ne kadar doğru? Ortada kronik bir şey yok?

İnceleme kanalları genellikle kısa zamanlı kullandığı için pek kronik soruna mağruz kalmıyor ve en büyük belirten kullanıcı oluyor ama sorun yaşayanda, yaşamayanda bir internette birşey demeyince ortada pek birşey kalmıyor.
Kronikten kastımızda tabi "çizgi çıkması" sorunu en sık rastlanan.

Forumlarda ise çoğu kullanıcı basit insan, işin inciğine veya cinciğine girmek istemiyor. Özel olarak talep varsa veya o an söylemek istersek uzun uzun yazdığımız oluyor ama genellikle çoğu kişi laf taşıyıcı. Bir hoca inceleme paylaşıyor veya öneri yapıyor, herkes peşin sıra lafı dağıtıyor. 2-3 şey kaparlarsa da o bilgileride yayıyorlar. Bir kralın beyanı gibi.
Aynısını bende yapıyorum çünkü asıl bilgin hoca ortada yok ve kullanıcının yardıma ihtiyacı var, elimizde ürünler var ama ekstra "Şu nasıl?" soruyor. Bilgin hocaya göre kötü ama nedenini ozaman kimse sormamış, ya onu çağıracağız ki... Gelir mi? Yada araştırma yapacaz ki... Bulurmuyuz delil? Rtings, Tom veya Linus'a kalsa iş vahim olabiliyor. Türk, Endonezyalı, Rus, Sırp, Hintli, Vietnamlı, Koreli, Çinli gibi insanların dillerinde bak bak ortaya çıkmıyorsa iş daha kötü.

Bu monitör içinde tek referans 24 inçler var ve dediğim gibi riske girip önermek istemem çünkü birşey olursa o kulağım çınlanacak. Yarım konuştuğumuz zamanda konu sahibi ikna olmuyor ki... Kanıtlı delil olduğu halde inat edenler var ve sonradan konu açarak mağduriyetini belirtenler var. O ayrı mesele.

Uzun lafın kısası en F/P ürünler genellikle zaten belli oluyor hep ve diğer ürünleride çürütmek için abartı yada keskin dil kullandığımız oluyor. Ama genellikle konuyu kısa kesmek için söylüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…