Öncelikle yanlış anladıysanız kusura bakmayın, benim sitemim size değil denk geldiği için sizin üzerinizden konuşmuş oldum. Benim de monitör konusunda bilgim kısıtlı yıllardır ihtiyacımı laptop üzerinden karşılarım. 2-3 gündür her türlü türk, global forumlardayım. LTT, TPU, Tom's Hardware cart curt yerlerde dediğim monitörleri inceliyorum. Zaten tek tük hakkında konuşulmuş onlarda da kötü yorum yok, 2-3 tane video var kötü yorum yok, Reddit'de postlar var kötü yorum yok, 2 tane İngilizce 2 tane Almanca inceleme bulabildim onlarda da kötü yorum yok. Türkçe daha iyi tartışılır diye buraya giriyorum hemen herkes yapıştırıyor "Kronik sorunlu." Ki illaki gerçekten kronik olanlar da vardır, olacaktır.
Benim demeye çalıştığım konu hakkında bilgisi olan arkadaşların demesi gereken şey "Bu monitör hakkında zamanında böyle böyle bir post açılmış, böyle bir sorunu olmuş/var eğer bakmak istersen link burada, ben tavsiye etmiyorum". Direkt kronik sorunlu etiketi yapıştırmak ne kadar doğru? Ortada kronik bir şey yok?