A aliçç Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 95 20 Ağustos 2022 #1 İtopya'dan monitör aldım 2 taksit eksik yaptığım için iptal talebi açtım. Ancak uğraşmak istemediğim için vazgeçtim. İptal talebim daha değerlendirilmeye başlanmadı. Nasıl iptal talebimi iptal ederim?
İtopya'dan monitör aldım 2 taksit eksik yaptığım için iptal talebi açtım. Ancak uğraşmak istemediğim için vazgeçtim. İptal talebim daha değerlendirilmeye başlanmadı. Nasıl iptal talebimi iptal ederim?
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 20 Ağustos 2022 #2 Müşteri hizmetlerini arayın iptal ederler.
A aliçç Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 95 20 Ağustos 2022 #3 438943 dedi: Müşteri hizmetlerini arayın iptal ederler. Genişletmek için tıkla... Aranmıyor haftasonu olduğu için pazartesiyi beklesem fiyat değişirmi aynı fiyattanmı verirler
438943 dedi: Müşteri hizmetlerini arayın iptal ederler. Genişletmek için tıkla... Aranmıyor haftasonu olduğu için pazartesiyi beklesem fiyat değişirmi aynı fiyattanmı verirler
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 20 Ağustos 2022 #4 aliçç dedi: Aranmıyor haftasonu olduğu için pazartesiyi beklesem fiyat değişirmi aynı fiyattanmı verirler Genişletmek için tıkla... Pazartesi gününe kadar ürüne zam gelmediği sürece aynı fiyat olur, zam gelirse zamlı fiyattan taksitlendirmek zorundasınız.
aliçç dedi: Aranmıyor haftasonu olduğu için pazartesiyi beklesem fiyat değişirmi aynı fiyattanmı verirler Genişletmek için tıkla... Pazartesi gününe kadar ürüne zam gelmediği sürece aynı fiyat olur, zam gelirse zamlı fiyattan taksitlendirmek zorundasınız.
A aliçç Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 95 20 Ağustos 2022 #5 68515 dedi: Pazartesi gününe kadar ürüne zam gelmediği sürece aynı fiyat olur, zam gelirse zamlı fiyattan taksitlendirmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Mailden vesaire yazdım ordan dönerlermi acaba
68515 dedi: Pazartesi gününe kadar ürüne zam gelmediği sürece aynı fiyat olur, zam gelirse zamlı fiyattan taksitlendirmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Mailden vesaire yazdım ordan dönerlermi acaba