İtopya işletim sistemi satın alınmazsa PC'ye Windows kurar mı?

h100şoförü

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan bilgisayar alırken işletim sistemi satın almazsak yine de Windows kuruyorlar mı?

Bir arkadaşım kurduklarını ancak windowsu etkinleştir yazısının orada kaldığını söyledi.

Deneme sürümü Windows kurup gönderiyorlar sistemi.

Freedos olarak geliyor.

Bir arkadaşım kurduklarını ancak windowsu etkinleştir yazısının orada kaldığını söyledi.

Kullanabilirsiniz bir problem çıkmaz. Zaten Windows'u etkinleştirmek öyle zor bir işlem değil. Piyasada ucuza OEM keyler var.

Freedos gönderir diyenler varda oyüzden sordum
Sistemlerde Freedos olarak gönderileceği yazıyor ama ben gördüğüm kadarıyla herkese deneme sürümü Windows kurup gönderiyorlar. FreeDos gönderseler bile Technopat YouTube kanalında bir sürü video var.

FreeDOS olarak al, daha sonra microsofttan istediğin işletim sisteminin .iso dosyasını indirip kurulum yap. Son olarak da internetten sistemine uygun key satın alıp etkinleştirme yap.
Fakat dikkat etmen gereken bir nokta var, key satın alarken ilan sayfasını dikkatli oku. Bazı keyler tek kullanımlık oluyor, bazıları ise format sonrasında da kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…