İtopya iyi bir site mi?

GhOstseOul

Decipat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya üzerinden gözüme bir sistem kestirdim. İtopya ile bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir yerde çok geç kargoya verdiklerini okumuştum.

Merhaba, İtopya üzerinden gözüme bir sistem kestirdim. İtopya ile bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir yerde çok geç kargoya verdiklerini okumuştum.

Bende ürün sorunlu veya benzeri durumda olunca ilgilenmediklerini duymuştum ama kendim alışveriş yaptım sorunsuz ve hızlı geldi

Ben şubeden almıştım kargoyla değil ama memnunum. İşlemci ram bozuk çıkmıştı değiştirdiler. Hatta işlemciyi ücretsiz şekilde üst modele geçirdiler. Tabi herkesin deneyimi farklı olabilir. Garanti de parçaların markasına göre değişebilir.

Bende ürün sorunlu veya benzeri durumda olunca ilgilenmediklerini duymuştum ama kendim alışveriş yaptım sorunsuz ve hızlı geldi

Eğer yakında İtopya mağazası varsa elinde gidersen mecbur hızlı bakıyorlar , onun dışında evet biraz yavaş işliyormuş.

2 sene önce sistemimi İtopya'dan sipariş etmiştim. Daha sonra küçük bazı şeyler için kullandım. 1 haftadan önce elime ulaştığı olmadı. Kargo konusunda biraz yavaş olabilirler ama güvenilirlik olarak iyiler. Sistemin fiyatı uygunsa alınabilir. Daha başka yerlere de fiyat olarak bakabilirsiniz.

Yakın zamanda itopya'dan ilk alışverişimi yaptım ve sadece UPS kargo ile çalıştıklarını öğrendim. Deneyimim çok kötü olmasa da, kargo olması gerektiğinden 2 gün geç geldi. Muhtemelen bir daha itopya'yı tercih etmem çünkü şehirde sadece bir tane UPS şubesi kalmış, diğer tüm şubeleri kapatmışlar ve mevcut şube de oldukça uzak.

Eğer yakında İtopya mağazası varsa elinde gidersen mecbur hızlı bakıyorlar , onun dışında evet biraz yavaş işliyormuş.

Yani yakınımda yok ama diğer sitelerden de aynı zamanda farklı parçalar sipariş vermiştim birkaçından hızlı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…