Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.740 Çözümler 10 Yer İstanbul 25 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar mouse alıyorum İtopya'dan ve kargo parasını kapıda ödemek istiyorum. Fakat oradan çekiyor. Kartta 2 TL eksik olduğu için kapıda ödemek zorundayım. Kapıda ödeme seçeneği yok mu?
Arkadaşlar mouse alıyorum İtopya'dan ve kargo parasını kapıda ödemek istiyorum. Fakat oradan çekiyor. Kartta 2 TL eksik olduğu için kapıda ödemek zorundayım. Kapıda ödeme seçeneği yok mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Haziran 2021 #2 Hayır, yok. Peşin olarak ürünün ücretiyle ödemeniz gerekiyor.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 25 Haziran 2021 #3 Öyle bir şey olmaz. Karttan çekilir hepsi.
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 25 Haziran 2021 #4 Bir arkadaşınızdan ya da ailenizden hesabınıza para yüklemesini isteyin. Başka çareniz yok gibi görünüyor.
Bir arkadaşınızdan ya da ailenizden hesabınıza para yüklemesini isteyin. Başka çareniz yok gibi görünüyor.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.740 Çözümler 10 Yer İstanbul 25 Haziran 2021 #5 rmzngny dedi: Bir arkadaşınızdan ya da ailenizden hesabınıza para yüklemesini isteyin. Başka çareniz yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... ATM merkezde yarım saatlik yol. Koşarak gittim yatırdım.
rmzngny dedi: Bir arkadaşınızdan ya da ailenizden hesabınıza para yüklemesini isteyin. Başka çareniz yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... ATM merkezde yarım saatlik yol. Koşarak gittim yatırdım.