yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.140 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Nisan 2022 #1 İtopya'dan aldığım ürünün kargo takibine bakamıyorum hatalı istek hatasını alıyorum. Müşteri hizmetlerine desteğe yazdım ama dönüş olmadı. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022
İtopya'dan aldığım ürünün kargo takibine bakamıyorum hatalı istek hatasını alıyorum. Müşteri hizmetlerine desteğe yazdım ama dönüş olmadı. Ne yapabilirim?
S surprise131 Hectopat Kek günü Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 136 4 Mayıs 2022 #2 yucewalden dedi: İtopya'dan aldığım ürünün kargo takibine bakamıyorum hatalı istek hatasını alıyorum. Müşteri hizmetlerine desteğe yazdım ama dönüş olmadı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü acaba? Aynı sorun bende de var.
yucewalden dedi: İtopya'dan aldığım ürünün kargo takibine bakamıyorum hatalı istek hatasını alıyorum. Müşteri hizmetlerine desteğe yazdım ama dönüş olmadı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü acaba? Aynı sorun bende de var.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.140 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Mayıs 2022 #3 surprise131 dedi: Sorununuz çözüldü mü acaba? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetlerine yazın düzeldi kendiğinden.
surprise131 dedi: Sorununuz çözüldü mü acaba? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetlerine yazın düzeldi kendiğinden.