İtopya kargosunda 3 gündür sadece 2 işlem yapılmış

Makaleler
2
Yer
Marsilya
Daha fazla  
Meslek
Kaptan
Merhaba arkadaşlar, 5 Kasım tarihinde İtopya'dan ürün siparişi verdim. Ertesi gün kargoyu takip kodunu girip takip ettiğim zaman
"06.11.2021 - 13:06 ÇAĞRI SONUCU ALINDI
06.11.2021 - 17:06 ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ" diye 2 şey gözüküyor. 2 gün oldu hâlâ başka bir şey gözükmüyor, sizce bu normal midir?

UPS sanırım. Birkaç aydır UPS'den aldığım kargolar bu şekilde gelişmeleri göstermiyor. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bugün yarın elinize ulaşması muhtemel.

UPS sanırım. Birkaç aydır UPS'den aldığım kargolar bu şekilde gelişmeleri göstermiyor. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bugün yarın elinize ulaşması muhtemel.
Evet, UPS kargo, kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. Tokat'ta yaşıyorum.
Aceleniz nedir? 3 hafta geçmiş gibi konu açmışsınız gayet normal.
İnventus'dan sipariş verdiğimde ertesi gün sabahı gelmişti. Benim asıl sormak istediğim acaba kargoyu kayıp mı ettiler de güncellemiyorlar 🤔

Evet, UPS kargo, kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. Tokat'ta yaşıyorum.

İnventus'dan sipariş verdiğimde ertesi gün sabahı gelmişti. Benim asıl sormak istediğim acaba kargoyu kayıp mı ettiler de güncellemiyorlar 🤔
Gelir hocam dert etmeyin. Kargonuzun kayıp olduğunu sanmıyorum. Benim kargolarımda da genelde bu iki güncellemeden sonrası gelmiyor. Dağıtıma çıktığı vs yazmıyor yani. Teslim edildi oluyor bunlardan sonra. Cuma gününe kadar gelmezse o zaman arayıp sorunuz.

Gelir hocam dert etmeyin. Kargonuzun kayıp olduğunu sanmıyorum. Benim kargolarımda da genelde bu iki güncellemeden sonrası gelmiyor. Dağıtıma çıktığı vs yazmıyor yani. Teslim edildi oluyor bunlardan sonra. Cuma gününe kadar gelmezse o zaman arayıp sorunuz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim, bekleyeceğiz.
Bazen siteyi güncellemeyi unutuyorlar. Bugün yarın gelecektir.
Umarım gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı