İtopya kargoya ne zaman verir?

fikrets

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
ASUS RTX 4060
16 GB RAM
Merhaba. Ben İtopya'dan bir sistem aldım cuma günü sipariş verdim hala hazırlanıyor aşamasında bile değil. Ödeme alındı aşamasında. Sistem özellikleriyle gecikmenin alakası var mıdır yoksa bu gecikme normal mi?

Benim de yaklaşık 2 haftada gelmişti, bir de Sürat Kargo gibi bir firmayla geldiği için bu kadar gecikti.
Ortalama 1-1.5 haftayı bulur montaj test aşamasından sonra.

Merhaba. Ben İtopya'dan bir sistem aldım cuma günü sipariş verdim hala hazırlanıyor aşamasında bile değil. Ödeme alındı aşamasında. Sistem özellikleriyle gecikmenin alakası var mıdır yoksa bu gecikme normal mi?

Hazır sistem aldıysan beklenenden daha hızlı geliyor.

Benim de yaklaşık 2 haftada gelmişti, bir de Sürat Kargo gibi bir firmayla geldiği için bu kadar gecikti.
Ortalama 1-1.5 haftayı bulur montaj test aşamasından sonra.
Yani Keske yerinden gidip alsaydım bu kadar bekleyeceğimi bilmiyordum. Şuan normal ama hazırlanıyor aşamasında bile değil bu hafta gelirse çok iyi olur. Malûm okullar açılıyor ondan sonra bı önemi kalmaz. İstanbul'dayım kargo konusunda hızlı olur diye düşünüyorum. Eyvallah dostum.

Yani keske yerinden gidip alsaydım bu kadar bekleyeceğimi bilmiyordum. Şu an normal ama hazırlanıyor aşamasında bile değil bu hafta gelirse çok iyi olur. Malûm okullar açılıyor ondan sonra bir önemi kalmaz. İstanbul'dayım kargo konusunda hızlı olur diye düşünüyorum. Eyvallah dostum.

İnşallah erken gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı