E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 8 Nisan 2022 #1 Kasamı İtopya mağazasına götürsem ücret karşılığında temizleyip bakımını(toz alma, macun sürme vb) yaparlar mı? Son düzenleme: 8 Nisan 2022
Kasamı İtopya mağazasına götürsem ücret karşılığında temizleyip bakımını(toz alma, macun sürme vb) yaparlar mı?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 8 Nisan 2022 #2 Ebubekir Solak dedi: Kasamı İtopya mağazasına götürsem ücret karşılığında temizleyip bakımını yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapacaklarını sanmıyorum. Bulunduğunuz yerde mahalle bilgisayarcısı yok mu?
Ebubekir Solak dedi: Kasamı İtopya mağazasına götürsem ücret karşılığında temizleyip bakımını yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yapacaklarını sanmıyorum. Bulunduğunuz yerde mahalle bilgisayarcısı yok mu?
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 711 Çözümler 4 Yer Mersin 8 Nisan 2022 #3 Sen parayı ver her şey yaparlar.
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 8 Nisan 2022 #4 494722 dedi: Yapacaklarını sanmıyorum. Bulunduğunuz yerde mahalle bilgisayarcısı yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok yeni yapılanan bir mahallede oturuyorum.
494722 dedi: Yapacaklarını sanmıyorum. Bulunduğunuz yerde mahalle bilgisayarcısı yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok yeni yapılanan bir mahallede oturuyorum.
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 8 Nisan 2022 #5 Parçaların bakımını ilgili servislerde yaparlar. Yani her parçayı ilgili yetkili servise vermeniz gerekli. Kısacası yapmazlar.
Parçaların bakımını ilgili servislerde yaparlar. Yani her parçayı ilgili yetkili servise vermeniz gerekli. Kısacası yapmazlar.
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 8 Nisan 2022 #6 cool dedi: Parçaların bakımını ilgili servislerde yaparlar. Yani her parçayı ilgili yetkili servise vermeniz gerekli. Kısacası yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Toz alma macun sürme anlamında bakım kastediyorum.
cool dedi: Parçaların bakımını ilgili servislerde yaparlar. Yani her parçayı ilgili yetkili servise vermeniz gerekli. Kısacası yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Toz alma macun sürme anlamında bakım kastediyorum.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 8 Nisan 2022 #7 Ebubekir Solak dedi: Maalesef yok yeni yapılanan bir mahallede oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Arayıp sorabilirsiniz hocam ama yapacaklarını sanmıyorum. Ayrıca bir kompresör edinerek sizde yapabilirsiniz.
Ebubekir Solak dedi: Maalesef yok yeni yapılanan bir mahallede oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Arayıp sorabilirsiniz hocam ama yapacaklarını sanmıyorum. Ayrıca bir kompresör edinerek sizde yapabilirsiniz.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #8 Güvendiğiniz mahalle bilgisayarcısı varsa ona götürün. Bu tip kurumsal yerler öyle temizleme bakım işleri yapmazlar.
Güvendiğiniz mahalle bilgisayarcısı varsa ona götürün. Bu tip kurumsal yerler öyle temizleme bakım işleri yapmazlar.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #9 Pluxy01 dedi: Güvendiğiniz mahalle bilgisayarcısı varsa ona götürün. Bu tip kurumsal yerler öyle temizleme bakım işleri yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Gamegaraja 1 kez temizletme yaptırmıştım.
Pluxy01 dedi: Güvendiğiniz mahalle bilgisayarcısı varsa ona götürün. Bu tip kurumsal yerler öyle temizleme bakım işleri yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Gamegaraja 1 kez temizletme yaptırmıştım.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #10 Nost dedi: Gamegaraja 1 kez temizletme yaptırmıştım. Genişletmek için tıkla... Öyleyse sormakta fayda var. Ama İtopya gibi bir firmanın yardımcı olacağını sanmıyorum.
Nost dedi: Gamegaraja 1 kez temizletme yaptırmıştım. Genişletmek için tıkla... Öyleyse sormakta fayda var. Ama İtopya gibi bir firmanın yardımcı olacağını sanmıyorum.