C Crablee Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 432 26 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Web'den bu sistemi sipariş ettim. Değerlendirme yapabilir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Arkadaşlar Web'den bu sistemi sipariş ettim. Değerlendirme yapabilir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ForzaX Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.115 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #2 Bence kötü.
C Crablee Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 432 26 Haziran 2022 #3 ForzaX dedi: Bence kötü. Genişletmek için tıkla... Niye hocam
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 26 Haziran 2022 #4 Crablee dedi: Arkadaşlar Web'den bu sistemi sipariş ettim. Değerlendirme yapabilir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Konu açsaydınız bu bütçeye daha iyisi toplanabilirdi.
Crablee dedi: Arkadaşlar Web'den bu sistemi sipariş ettim. Değerlendirme yapabilir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Konu açsaydınız bu bütçeye daha iyisi toplanabilirdi.
ForzaX Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.115 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #5 Crablee dedi: Niye hocam Genişletmek için tıkla... Kasa ve PSU kötü. Pek indirimde gibi gelmedi bana. 13k fiyat buna çok. İşlemci daha iyi olsa, kasa ve PSU düzgün olsa, feda olsun 13k.
Crablee dedi: Niye hocam Genişletmek için tıkla... Kasa ve PSU kötü. Pek indirimde gibi gelmedi bana. 13k fiyat buna çok. İşlemci daha iyi olsa, kasa ve PSU düzgün olsa, feda olsun 13k.
C Crablee Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 432 26 Haziran 2022 #6 HamzaKaya* dedi: Konu açsaydınız bu bütçeye daha iyisi toplanabilirdi. Genişletmek için tıkla... Olan oldu artık hocam fiyatı hesaba katmadan sistem analizi yapabilir misiniz
HamzaKaya* dedi: Konu açsaydınız bu bütçeye daha iyisi toplanabilirdi. Genişletmek için tıkla... Olan oldu artık hocam fiyatı hesaba katmadan sistem analizi yapabilir misiniz
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #7 Crablee dedi: Olan oldu artık hocam fiyatı hesaba katmadan sistem analizi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam iptal edin. Size geldiyse de 14 gün iade hakkınız var.
Crablee dedi: Olan oldu artık hocam fiyatı hesaba katmadan sistem analizi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam iptal edin. Size geldiyse de 14 gün iade hakkınız var.
C Crablee Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 432 26 Haziran 2022 #8 yapiz dedi: Hocam iptal edin. Size geldiyse de 14 gün iade hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar kötü bi sistem mi ki şok oldum yani şu an
yapiz dedi: Hocam iptal edin. Size geldiyse de 14 gün iade hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar kötü bi sistem mi ki şok oldum yani şu an
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 26 Haziran 2022 #9 Crablee dedi: Olan oldu artık hocam fiyatı hesaba katmadan sistem analizi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Berbat kasa ve PSU. İşlemci ve ekran kartı fiyatına göre düşük.
Crablee dedi: Olan oldu artık hocam fiyatı hesaba katmadan sistem analizi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Berbat kasa ve PSU. İşlemci ve ekran kartı fiyatına göre düşük.
C Crablee Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 432 26 Haziran 2022 #10 HamzaKaya* dedi: Berbat kasa ve PSU. İşlemci ve ekran kartı fiyatına göre düşük. Genişletmek için tıkla... PSU'nun kötü olması neyi etkiliyor hocam bilmedigimden soruyorum
HamzaKaya* dedi: Berbat kasa ve PSU. İşlemci ve ekran kartı fiyatına göre düşük. Genişletmek için tıkla... PSU'nun kötü olması neyi etkiliyor hocam bilmedigimden soruyorum