mert gardaş Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hocam bu gözüme iyi gibi geldi. Kasayı değistiremiyorum, alınır mı?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hocam bu gözüme iyi gibi geldi. Kasayı değistiremiyorum, alınır mı?
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 29 Ağustos 2024 #2 INTEL I5 12400F-H610M-HVS-RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-H610M-HVS-RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
INTEL I5 12400F-H610M-HVS-RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 12400F-H610M-HVS-RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
V vaast Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #3 mert gardaş dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hocam bu gözüme iyi gibi geldi. Kasayı değistiremiyorum, alınır mı? Genişletmek için tıkla... SSD 1TB yaparsan daha güzel olur.
mert gardaş dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hocam bu gözüme iyi gibi geldi. Kasayı değistiremiyorum, alınır mı? Genişletmek için tıkla... SSD 1TB yaparsan daha güzel olur.