İtopya kuark-hachıroku sistem alınır mı?

EditKey

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Asus Tuf Gaming GTX 1660ti / 8x2 Corsair 8GB Vengeance LPX 3200MHz / ASUS PRIME B450M-K II / KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD / Kioxia Exceria 480GB/ windows 11
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım sistem toplamak istiyor. Maksimum 21k bütçesi var. Bende onun için bu sistemi buldum. Kendisi oyun oynuyor. FPS veya hikayeli oyun fark etmiyor hepsini oynuyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem alınır. Bu arlarda 4060 ile 12400F peynir ekmek gibi satıyor.

Arkadaşlar merhaba, arkadaşım sistem toplamak istiyor. Maksimum 21k bütçesi var. Bende onun için bu sistemi buldum. Kendisi oyun oynuyor. FPS veya hikayeli oyun fark etmiyor hepsini oynuyor. Sizce alınır mı?

Hazır sistemlerde malzemenin çok kaliteli olmadığını biliyor ve 3 sene sonra sorunlar çıkacağını kabul ediyorsa neden olmasın.

Hazır sistemlerde malzemenin çok kaliteli olmadığını biliyor ve 3 sene sonra sorunlar çıkacağını kabul ediyorsa neden olmasın.

Pardon 1200 soket sandım hemen düzelteyim. Sistemde kullanılan parçaların bir sorunu yok BIOSTAR gibi bir marka vs. tercih edilmemiş. 4-5 yılı var ama kasa ve PSU için aynısını diyemem.

Sırf yükseltme de değil 3-4 sene sonra bir şey de bir sıkıntı illaki olur. Çünkü bu adamlar babasının hayrına ucuz satmıyor.

Daha doğrusu adamlar ellerindeki 12400F stokunu eritmeye çalışıyor bir şekilde.

+ Forumda itopya hakkında kötü deneyimi olan bir arkadaşımız var , bana göre tamamen kargo şirketi suçlu ama itopya yine de tüketici hakem heyetinin kararına uyması gerekirken uymuyor. Konuya bakıp bulabilirsiniz.

Pardon 1200 soket sandım hemen düzelteyim. Sistemde kullanılan parçaların bir sorunu yok BIOSTAR gibi bir marka vs. tercih edilmemiş. 4-5 yılı var ama kasa ve PSU için aynısını diyemem.
Goodram pek iyi gibi değil ssd tarafında. Ancak ürünler teşhir ürünü de olabilir bilemezsiniz. Çünkü bildiğin bedavaya satıyorlar.

Hocam birde kimseye öneri falan yapmayın bir sıkıntı olsa arkadaşınızin ailesi vb sizin tepenize biner(tecrübeyle sabit).

İyilik edip maraz bulmayın. Çok karaktersiz insanlar var. Arkadaşınızın ailesi sizin ailenizi arayıp ürünün parasını ödeyin bile diyebilir bir sıkıntı olsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı