Aras Aksu Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 İtopya kulak üstü kulaklık iade alıyor mu? Hijyen ürününe kulak üstüler girmiyor diye biliyordum.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #2 @Aras Aksu kulaklık adı barındıran her ürün hijyen politikası kapsamına girer.
Aras Aksu Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 NoBMPR R8 dedi: @Aras Aksu kulaklık adı barındıran her ürün hijyen politikası kapsamına girer. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde iade edemez miyim THH'ye başvursam falan.
NoBMPR R8 dedi: @Aras Aksu kulaklık adı barındıran her ürün hijyen politikası kapsamına girer. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde iade edemez miyim THH'ye başvursam falan.
Y Yek233 Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 Aras Aksu dedi: İtopya kulak üstü kulaklık iade alıyor mu? Hijyen ürününe kulak üstüler girmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Hayır, almıyor.
Aras Aksu dedi: İtopya kulak üstü kulaklık iade alıyor mu? Hijyen ürününe kulak üstüler girmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Hayır, almıyor.
Wixre Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 718 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GIGABYTE B450M S2H İşlemci: AMD RYZEN 5 3600 Ssd: XPG 512GB SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 SSD Ram: XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3200MHz Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 1650 SUPER SC ULTRA Klavye: SteelSeries Apex 100 Mouse: Razer Deathadder v2 x Hyperspeed Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Kulaklık Telefon İphone 13 128Gb Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #5 Aras Aksu dedi: İtopya kulak üstü kulaklık iade alıyor mu? Hijyen ürününe kulak üstüler girmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Merakımdan soruyorum hocam neden acaba?
Aras Aksu dedi: İtopya kulak üstü kulaklık iade alıyor mu? Hijyen ürününe kulak üstüler girmiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Merakımdan soruyorum hocam neden acaba?
Aras Aksu Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #6 Wixre dedi: Merakımdan soruyorum hocam neden acaba? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofonu çok kötüydü internetten izlediklerimle alakası yoktu.
Wixre dedi: Merakımdan soruyorum hocam neden acaba? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrofonu çok kötüydü internetten izlediklerimle alakası yoktu.