İtopya kulaklık iadesinde sorun çıkartır mı?

Zorla sayılmadığı sürece gayet keyfi oluyor :D Ürünü sıfırdan, ikinci ele düşürüyorsunuz.

Teknosa'da da yok o gittigim Sube'de

Benim sorumun cevap kesinlikle bu değildi.

Bana sordugun soru keyfi olarak iade etme git dene ama deneyebilecegim bir yer yok cevap da bu nasıl bir cevap bekliyordun.

Sen daha önce kutusu açılmış bir ürün kullanmak ister miydin yoksa hemen geri mi yollardın lütfen içten cevapla.

Bu Soru'dan bahsediyorsan komsuna ikram ettigin yemegin bulasiklarini tekrar yikayip kullanabiliyorsan 1 2 saat kafaya takilmis bir kulakligi temizleyip tekrar satabilirsin.

Ona bakilirsa benim sordugum soru da İtopya'da mouse alsam iade konusunda sorun yasar miyim hepiniz farkli cevaplar vermissiniz.

Teknosa'da da yok o gittigim Sube'de.

Bana sordugun soru keyfi olarak iade etme git dene ama deneyebilecegim bir yer yok cevap da bu nasıl bir cevap bekliyordun.

Bu Soru'dan bahsediyorsan komsuna ikram ettigin yemegin bulasiklarini tekrar yikayip kullanabiliyorsan 1 2 saat kafaya takilmis bir kulakligi temizleyip tekrar satabilirsin.

Gerçekten içten verdiğin cevabın buysa eyvallah ama 1000-2000 TL verdiğin ürünün daha önce kullanılmış olmasa dahi kutusunun açıldığını görünce vereceğin tepkiyi gerçekten merak ediyorum. Sen zaten buradaki sorunun cevabını aldın İtopya iade kabul etmeyecek bizim tartıştığımız şey şu anda işin ahlaki boyutu.

Gerçekten içten verdiğin cevabın buysa eyvallah ama 1000-2000 TL verdiğin ürünün daha önce kullanılmış olmasa dahi kutusunun açıldığını görünce vereceğin tepkiyi gerçekten merak ediyorum. Sen zaten buradaki sorunun cevabını aldın İtopya iade kabul etmeyecek bizim tartıştığımız şey şu anda işin ahlaki boyutu.

Etmeyecek de bitsin bu faiz ile ilgili bir soru soran adama faiz gunah demekle ayni şey.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Özellikle pandemiden sonra kulaklık test etme ve kulaklık iadesi tarihe karıştı. Asla geri almazlar. Sorun çıkarsa garantiye verip yollarlar sana geri.

Kulak üstü için forumda sayısız "iade alınmış" örnek mecvut hocam.

Konu zaten kulaklık bile değilmiş. Mouse için de sıkıntı yaşamamanız lazım, firma tutumunu bilmiyorum ama kanun çok net.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı